Sinan Kabaktaş

Sinan Kabaktaş hakkında merak edilen tüm soruların cevapları. Peki aslen nereli? kaç yaşında? mesleki kariyeri, ne iş yapıyor? aşçılık deneyimi, kısaca hayatı ve biyografi bilgileri.

Aslen Sivaslı ve bekar olan Sinan Kabaktaş, 9 çocuklu ailenin 8.si olarak dünyaya gelmiştir. Annesi ile birlikte yaşantısını İstanbul’da sürdüren Kabaktaş babasını ise çok genç yaşlarda iken yitirmiştir.

İstanbul’da bulunan Taksim Divan Hotel’de kat görevlisi olarak çalıştığı belirtilmektedir. Ekran severler tarafından özellikle 2018 yılında başarılı oyuncu, sunucu Onur Büyüktopçu‘nun sunduğu Yemekteyiz adlı yarışma programında yer alarak tanınmıştır. Yarıştığı hafta aldığı eleştiriler sonrasında yaptığı yorum ve davranışları ile gündem olmasına rağmen Yemekteyiz hafta finalinde birinciliğini yarışmacı arkadaşıyla eşit puanlar alarak paylaşmış oldu. Bu başarısı ile Best Of Yemekteyiz’e de katılmaya hak kazanarak burada 5 yarışmacı arasında Best Of finalinde 4. oldu. Yaptığı yorumlar, açıklamalar ve davranışları ile yarışmanın ilginç yarışmacıları arasına ismini yazdırmış 2019 yılında ise MasterChef yarışmasın katılmıştır.


Renkli bir kişiliğe de sahip olan Sinan önceki yıllarda tiyatro ve animasyon gösterilerinde uzun seneler çalışmıştır. Yemek yapmayı ve bu nedenle mutfakta zaman geçirmekten çok keyif aldığını söylemiştir.

2019 yılı 2. Sezonu yayımlanmaya başlayan Master Chef yarışmasına katılan Masterchef Kabaktaş bahar pilavı adı verdiği kendi yemeği ile Master Chef ilk elemesinden geçerek sonraki eleme turuna katılmış oldu.

Daha önce Eser Yenenler Show programına seyirci olarak katılan isim ayrıca geçmiş yıllarda Ekin Tv ekranlarında tiyatrocu olarak bazı programlarda yer almıştır.

Cevap Yaz

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen adınızı buraya giriniz