Ataman Erkul

Ataman Erkul televizyon ekranlarında sunucu olarak çalışma hayatını sürdürmektedir. Aslen nereli? kimdir? evli mi? hakkında merak edilenler, kısaca hayatı ve biyografi bilgileri.

Günümüzde 360 tv ekranlarında yayınlanan Ataman ile Devr-i Alem programını sunmaktadır. Erkul’un gözünden dünya turu ile ekran severlere güzel bir program hazırlamakta ve sunmaktadır. Bir süre Beyaz Tv ekranlarında Adım Adım Cumartesi programını hazırlamış ve sunmuştur.

Geçmiş yıllarda Bakırköy fm, Klas fm, Radyo Viva, Radiosport ve bir kaç radyo kanalında çalışmış, program hazırlamış ve sunmuş, televizyon kariyeri ile birlikte Bilgi Üniversinde eğitim hayatını sürdürmüştür.

Çok genç yaşlardan itibaren sahnelerde sunuculuk yapmaya başlamıştır. Maalesef doğum tarihi, doğum yeri ve yaşına ulaşamadığımız usta isim baba tarafından aslen Karabük Safranbolu’ludur.

Özel diksiyon eğitimi almıştır. Düzgün diksiyonu, kültürü, zekası ve yüksek enerjisi ile ekran severlerin büyük beğeni ile takip ettiği isimler arasında yer almaktadır. Sunduğu programlar ile günümüze kadar Afrika, Peru, Bolivya, Dominik, Meksika, Küba ve Avrupa’da 37 ülke ve 60’dan fazla şehir gezmiştir.

Cevap Yaz

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen adınızı buraya giriniz