Sude Alkış

Sude Alkış hakkında merak edilen tüm soruların cevapları. Kaç yaşında?, aslen nereli? boyu, kilosu kaç? burcu, eğitimi, evli mi? kısaca hayatı ve biyografi bilgileri.

1997 yılının Temmuz ayında İzmir’de dünyaya gelmiştir. Günümüzde yaşantısını İstanbul’da sürdüren Sude Alkış, Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sosyoloji Bölümünü bitirmiştir. Ayrıca, İstanbul Üniversitesi Sinema ve Televizyon bölümünde eğitim hayatını sürdürmektedir. Boyu 1.58 cm, kilosu 55, burcu ise yengeç’tir. İsmini annesi koymuştur.

11 Kasım 2011 tarihinde Youtube kanalını açan Alkış, günümüzde günlük hayatından karelerini paylaşmaktadır.

En büyük hobilerinden birisi lafı uzatmak ve çok konuşmak. Birinin hayatına dokunuyo olmaktan büyük mutluluk duyduğunu ve kendisini motive ettiğini dile getirmiştir. Evlenip bir kızı olursa, kızının ismini Deniz koymak istediğini belirtmiştir.

Sevgilisi var mı? varsa kim?

Cevabı evettir. Sevgilisi Gaye Sökmen Oyunculuk ajansına bağlı olarak oyunculuk kariyerini sürdüren yakışıklı oyuncu, Özgür Daniel Foster‘dir. Tek Yürek dizisinin yanı sıra, Bilmemek ve Angels of Darkness isimli filmlerde rol almıştır.

Daha önce başarılı müzisyen, Batuhan Kordel ile birlikteliği olduğu, ancak ayrıldıkları belirtilmiştir.

Günümüz itibariyle resmi instagram hesabında ki takipçi sayısı 490bin civarındadır. Youtube video kanalında ise abone sayısı 378 B civarındadır. Son dönemde ise Orkun Işıtmak başta olmak üzere kalabalık bir arkadaş grubu ile Londra’da ev tuttukları belirtilmektedir. Sık sık Orkun Işıtmak ve diğer isimler ile birlikte video paylaşımlarını sürdürmektedir.

Cevap Yaz

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen adınızı buraya giriniz