Arzu Maliki

Arzu Maliki hakkında merak edilen soruların cevapları. Kısaca eğitimi, kariyeri, çalışma hayatı ve biyografi bilgileri.

Babası iş adamı Cengiz Maliki, annesi ise Sema Maliki’dir. Merhum gazinocular kralı Fahrettin Aslan’ın eşi Arzu Hanım teyzesidir. Arzu Maliki Notre Dame de Sion Fransız Lisesi’ni bitirmiştir. Ardından American University Washington DC. Uluslararası İletişim Bölümü’nde Lisans eğitimini tamamlamıştır.

Kariyerine 2009 yılında Vatan Gazetesi bünyesinde Dış Haberler Servisi’nde çalışarak adım atmıştır. Bir sene sonra 2010’da muhabir olarak Bloomberg HT Televizyonu kadrosuna dahil olmuştur. 2015 yılından beridir ise Üst Düzey programını hazırlayıp sunmaktadır.

Çalıştığı günler dışında da gündemi yakından takip etmekte, haber ve makale okumaktadır. Geriye kalan vaktini ise ailesi ve arkadaşları ile dışarıda program yaparak değerlendirmektedir. Yaşantısını İstanbul’da sürdüren başarılı isim ayrıca yer aldığı sosyal sorumluluk projelerindede bulunmaktan mutluluk duymaktadır. Diğer yandan sporsuz da olmayacağını belirten güzel isim yoga ve pilates yapmakta, fırsat buldukta temiz havada yürüyüş yaparak formunu korumaktadır.

Severek dinlediği sanatçılar Rihanna, Faydee, Antonis Remos ve Daft Punk. Ayrıca 80’lerdende vazgeçemediğini belirtmiştir. Kitap okurken ise biyografilerin ilgisine çektiğini belirtmiş, Hilary Clinton’un anılarını yazdığı Hard Choices’i beğendiğini ve Dan Brown’nun aksiyon dolu romanlarını da okumaktan keyif aldığını dile getirmiştir.

Ekonomi Gazetecileri Derneği üyesi olan Arzu Maliki’nin maalesef doğum yeri, doğum tarihi, aslen nereli olduğu, boyu ve kilosu gibi merak edilen bilgilerine ulaşılamamıştır.

Cevap Yaz

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen adınızı buraya giriniz