Kristina Pimenova

Kristina Pimenova ilk dönemlerinde çocuk model ve oyuncu olarak tüm dikkatleri üzerine çekmiştir. Günümüzde de oyunculuk kariyerini sürdüren genç isim hakkında merak edilenler. Kimdir? aslen nereli? boyu, kilosu kaç? kaç yaşında? Sevgilisi var mı? Kısaca kariyeri, hayatı ve biyografi bilgileri.

Kristina Pimenova Kimdir? Nereli?

2005 yılının Aralık ayında dünyaya gelen güzel isim Rusya’nın Başkent’i Moskova’da doğmuştur. Ülkesi Rusya’da oldukça ünlü bir isim olmasının yanı sıra yakın zamanda dünyaya açılmış ve ciddi bir hayran kitlesine ulaşmıştır. Çok küçük yaşlarda bir çok ünlü kurumsal markanın reklam yüzü olmuştur. 2014 senesinde Woman Daily Magazine dergisi tarafından dünyanın en güzel kızı seçilmiştir. Bir çok otorite tarafından yaşı nedeni ile cinsel obje olarak görülebileceği endişesi ile medya ve ailesine ciddi anlamda endişelerini dile getiren açıklamalarda bulunmuştur.

Medya’nın çok büyük bir ilgi gösterdiği Kristina Pimenova, jübile yapan Rus futbolcu Ruslan Pimenov ve Rus model Glikeriya Shirokova çiftinin kızıdır. 3 yaşından beri modellik yapmaktadır.

Dolce & Gabbana, Armani, Benetton ve Roberto Cavalli gibi dünyaca ünlü markaların kampanyalarında ve dergi kapaklarında yer almıştır. Sosyal medya hesapları ailesi tarafından yönetilmektedir. Natalia isminde bir kız kardeşi vardır.

Kristina Pimenova Boyu, Kilosu, Yaşı:

Boyu 1.68 cm, kilosu 51, göz rengi mavi, burcu ise oğlak’dır. 2021 yılı itibariyle 15 yaşında olan genç isim resmi instagram hesabını @kristinapimenova olarak kullanmaktadır. Günümüz itibariyle instagrah hesabında ki takipçi sayısı 2,6milyon civarındadır. İnstagram hesabında şu açıklaması yer alıyor. “remember beauty is inside” (güzelliğin içeride olduğunu unutma).

Ayrıca jimnastikci’dir. Kristina Pimenova Moskova’da Olga Kapranova’nın önderliğinde, ritmik jimnastik yapmıştır. Alina Kabaeva liderliğindeki ve Tataristan’da düzenlenen jimnastik turnuvasına katılmış, altın madalya kazanmıştır. 2016 yılının Ekim ayında, RTL Televizyonu onun hakkında bir belgesel yayınlamıştır. İlerleyen süreçte oyuncu ve model kimliğinin yanı sıra hedefleri arasında film yönetmenliği yapmak vardır.

Sırası ile, The Past ve The Russian Bride’da şarkı söyleyen çocuk ve Dasha gibi roller ile oyunculuk yapmıştır.

14 Yorumlar

  1. I just go to know you made us fell your beauty and clean heart I wish you a chance to know I’m watching you too fandly turkey I hope your future will be bright. So glad that I have you. Extend your self from all levels. Be entruted to go t .I love you so much ?❤❤❤❤❤❤❤ ???

    • Berencim senide çok seviyorum seni ve kristinayı çok seviyorum dünya güzelleri ???

Cevap Yaz

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen adınızı buraya giriniz