Kedi Mari

Kedi Mari kimdir? Sanat ile adeta bütünleşerek sanat eserleri ortaya koyan Kedi Mari Aslı Kaya ile birlikte tanındı. Aralarına soğukluk giren ikilinin Kedi Mari ve Aslı neden ayrıldı? Sorularını var ettiler. YouNow’da canlı yayınlar açarak kendisine takipçi kazanan Kedi Mari daha sonradan birçok isimle anıldı. Son olarak Kedi Mari Meriç ile sevgili olduğu biliniyor. Kedi Mari ve Tuğberk neden ayrıldı? Sorusu ise halen belirsizliğini koruyor.

Kedi Mari Kimdir? Kaç Yaşında? Nereli?

Bir zamanlar fazla kiloları yüzünden yaptığı montajlarla akıllardan silinmeyen Kedi Mari daha sonradan kilo vererek adeta mankenlere benzedi. Romanya’da doğup büyümüştür. Omzunun arkasındaki lotus dövmesinden sıkça söz eden Mari, motivasyonunu temsil ettiğini dile getirdi. Kilosu ve boyu hakkında herhangi bir bilgi yoktur.
Meriç ile aşklarıyla Instagram’da favori çift haline gelen Kedi Mari’ye evlilik sorularının ardı arkası kesilmiyor. Maria bu konu hakkında bir Youtube videosu çekerek takipçilerini bilgilendirdi. Videoda ”Ne zaman kafamızdaki düğünü yapabilecek kıvama gelirsek, o zaman evlenmeyi düşünüyoruz. Çünkü vakit ve nakit işi.” ifadesine yer verdi.
1996 yılında Romanya’da dünyaya geldi. Şuan ise Instagram biyografisinde paylaştığı üzere Berlin’de oturmaktadır. Daha öncesinde İzmir’de oturduğu biliniyordu.

Kedi Mari ve Aslı Kaya

Bir zamanlar birlikte YouNow canlı yayınları yaparak takipçi toplayan Kedi Mari ve Aslı Kaya çok konuşulan çiftlerden birisi olmuştu. Lakin ikilinin arasına kara kedi çok geçmeden girmeyi başardı. Neden ayrıldıkları hakkında net bir açıklama olmasa da birçok takipçisi bu konu hakkında yorumlarda bulundu. Özellikle Kedi Mari’nin Aslı Kaya’yı aldattığı yönünde iddialar mevcut.

Kedi Mari ve Tuğberk Sev

Kedi Mari’nin bir diğer anılan ismi Tuğberk Sev oldu. Aşklarını sosyal medyada yaşayan çifte Kedi Mari’nin diğer ilişkilerinde olduğu gibi bu ilişkisine de nazar değdiği düşünülüyor. Çiftin neden ayrıldığı konusunda taraflar herhangi bir açıklamada bulunmadı.

Cevap Yaz

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen adınızı buraya giriniz