Asi Styla

Asi Styla (Taner Doğan) son dönemlerde rap müzik dünyasında dikkatleri üzerine çeken isimlerden birisidir. Hakkında ise hayranları tarafından aslen nereli? kaç yaşında? müzik kariyeri gibi bir çok soru merak konusudur. Kısaca hayatı ve biyografi bilgileri.

1991 yılında Gaziantep’in Şahinbey İlçesi’nde dünyaya gelmiş, ailenin tek erkek çocuğudur. 2009 senesinde müzik dünyasına giriş yapmış, 2010 senesinde ise Biz 4 kişiyiz ve Yüzüğü Takmış Evleniyor isimli rap parçaları ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır.

Ekran severler tarafından ise özellikle ilk kez katıldığı Evleneceksen Gel isimli program ile tanınmıştır. Katıldığı programda şarkılar seslendirmiş ve şiirler okumuş ekran severler tarafından büyük beğeni toplamıştır.

Asi Styla müzik hayatı;

Uzun süre Styla lakabını kullanmış ilerleyen süreçte bunu kullanmayı bırakmış, sadece Asi olarak yoluna devam etmeye karar vermiştir. Ekranların sevilen dizilerinden Çukur için yaptığı şarkı ile başarısını pekiştirmiş, Çukur klibi ciddi bir izlenme sayısına ulaşmıştır.

Rap müzik ve arabesk sözleri birleştirerek rap dalında yeni bir akım başlatan başarısı isim, günümüzde Türkiye’nin bir çok bölgesinde konserler vermekte ve kariyerini sürdürmektedir.

Sosyal medya hesapları;

Günümüzde arabesk rapçiler kategorisinin en iyileri arasında yer alan Asi, resmi youtube kanalında sevdiği kız için rap yaptığını, şan ve şöhret gibi gereksiz şeyler için rap yapmadığını dile getirmiştir.

Günümüz itibariyle resmi instagram hesabında ki takipçi sayısı 32bin, youtube video kanalını ise henüz yeni aktif etmiştir. Eski youtube kanalı kapanmıştır. Bazı çalıştığı eski dj’lerin Çukur ile güzel bir çıkış yaptığı için Asi’nin bu çıkışını sindirememiş ve eski parçalarına telif atmışlardır. Birden çok telif atılınca kanalı kapanmıştır. Yeni kanalının Asi Official ismi ile açıldığını hayranlarına bir video ile duyurmuştur.

1 Yorum

Cevap Yaz

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen adınızı buraya giriniz