Ufuk Karcı

Ufuk Karcı hakkında merak edilen kariyeri. Peki kaç yaşında? aslen nereli? Evli mi? eğitimi, kısaca hayatı ve biyografi bilgileri.

1985 yılının Mart ayında Ankara’da dünyaya gelen Ufuk Karcı, baba tarafından ise aslen Erzurum nüfusuna bağlıdır. Türk Radyo sektörünün en önemli isimleri arasında yer almaktadır. Günümüzde Best FM Haber Müdürü çalışmalarını sürdürmekte, ayrıca, Konuşan Türkiye ve Yeni Şeyler Söylemek Lazım isimli programları sunmaktadır.

Kamu Yönetimi Bölümü üzerine üniversite eğitim hayatını tamamlayan Karcı, 2018 yılında Uzman Psikolog ve radyo yorumcusu Banu Dirice ile dünya evine girmiştir. Bu evliliğinden Levent isminde bir oğlu vardır.

Geçmiş yıllarda, Konuşan Türkiye programı ile bir çok siyaset dünyasından önemli ismini konuk almış, ayrıca Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı’yı da programında ağırlamıştır. KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Türkiye radyolarında ilk defa bir programa konuk olmuştur. Mustafa Sarıgül, Ekrem İmamoğlu, Mehmet Muş, Önder Aksakal, Gürsel Tekin, Nihat Zeybekci, Sedat Peker, Numan Kurtulmuş, Mevlüt Çavuşoğlu ve Bekir Bozdağ ağırladığı sadece bir kaç isimdir. Son olarak sıkı bir Fenerbahçe taraftarı olduğunuda belirtebiliriz.

Günümüzde sosyal medya hesaplarını aktif bir şekilde kullanan Karcı’nın günümüz itibariyle resmi instagram hesabında ki takipçi sayısı 30,1bin civarındadır. Ayrıca Youtube video sitesinde de Kime Göre? isimli bir kanal ile paylaşımlarını sürdürmektedir. Kanalında günümüz itibariyle 1,1 B civarında abone sayısı mevcuttur.

Cevap Yaz

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen adınızı buraya giriniz