Seyhan Erdağ

Seyhan Erdağ hakkında merak edilen soruların cevapları. Kaç yaşında? aslen nereli? kariyeri, kısaca hayatı ve biyografi bilgileri.

1975 yılının Şubat ayında dünyaya gelen Seyhan Erdağ aslen Kastamonu doğumludur. Muhabir olarak çalışmalarını sürdüren ünlü isim özellikle röportajlardaki sivri dili ile dikkatleri üzerine çekmiştir.

2013 yılına kadar Show Tv de çalışmış uzun seneler emek verdiği kanaldan ayrılmış ve Fox Tv ile anlaşmıştır. Daha sonra Fox Tv ile de yollaını ayırmış ve TV8 kanalında görev almış, buradaki görevinden ise 2019 yılının Ocak ayında ayrıldığı belirtilmiştir. Günümüzde Temizmagazin isimli web sitesi ile magazin dünyasında ki çalışmalarını sürdürmektedir. Ayrıca 4 Mart’tan itibaren Süper FM ‘de Kulaktan Kulağa adlı programı hazırlayıp sunmuştur.

Bir dönem komşusu ile yaşadığı polemik ile gündeme gelmiş, komşusunun aracını yanlış yere park etmesine sinirlenen Erdağ’ın araca zarar verdiği iddia edilmişti. Bir süre Tv8 kanalında program da sunan Seyhan Erdağ 2019 yılında ise Bülent Ersoy‘un ellerinin morluğu nedeni ile tekrar gündeme gelmiştir. Konu ile daha sonra Müge ve Gülşen’le 2. Sayfa adlı programa katılarak canlı yayında açıklama yapmıştır.

Hülya Avşar, Yıldız Tilbe, Gülben Ergen gibi bir çok ünlü isimle sorunlar yaşamış hatta mahkemelik olmuştur. 2012 senesinde Yıldız Tilbe albüm tanıtımı esnasında ünlü muhabire hakaret etmiş, Seyhan Erdağ’da olayı mahkemeye taşımış, İstanbul 8. Sulh Ceza Mahkemesi’nde görülmüş olan duruşmanın ardından Yıldız Tilbe’ye hakaret suçundan 1500 TL adli para cezası verilmişti.

Cevap Yaz

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen adınızı buraya giriniz