Sami Kiresepi

Sami Kiresepi tasarımcı Rachel Araz ile evlidir. Ünlü iş adamı hakkında ise bir çok sorunun cevabı araştırılıyor. Kısaca kariyeri, iş hayatı ve biyografi bilgileri.

Sami Kiresepi Kimdir? Nereli?

1976 yılının Ocak ayında İstanbul’da dünyaya gelen Kiresepi, iş dünyasının başarılı isimlerindendir. Dünyanın önde gelen ilaç firması olan Santa Farma şirketi sahibidir. Şirket 1000 kişiye istihdam sağlayan ve 60.000.000’luk kutu kapasitesine sahip dünyada, ilaç sanayisinin önde gelen firmalarından birisidir.

2001 yılında atıldığı iş hayatına Amerika’da adım atmıştır. Johnson Johnson’da çalışmış, 2006 senesinde İlaç Sanayisi’nde iş hayatını sürdürmeye başlamıştır. Şirkette ilk olarak Ürün Müdürlüğü yapmış, daha sonra Pazarlama Müdürlüğü ve Tanıtım Müdürlüğü gibi pozisyonlarda çalışmıştır.

Sami Kiresepi Boyu, Yaşı, Evliliği:

Boyu 1.80 cm, kilosu 83, yaşı ise 2021 yılı itibariyle 45’dir. İlk evliliğini Alexis Nina ile gerçekleştirmiştir daha sonra ayrılmıştır. Ardından bir dönem güzel isim Burcu Esmersoy ile birlikteliğiyle gündeme gelmiş, Burcu Esmersoy ile New York’ta nişanlanmış ancak ailesinin izni olmadığı yönünde haberler sebebi ile ayrıldıkları belirtilmiştir.

2014 senesinde ise tasarım dünyasının ünlü isimlerinden Rachel Araz ile birlikteliği başlamış çift 2016 senesinde evlenmeye karar vermiş ve nikah masasına oturmuştur. Bu evliliğinden iki evladı vardır.

Cevap Yaz

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen adınızı buraya giriniz