Ayçin İnci

Ayçin İnci Star Tv’de yayınlanan Sana Söz isimli dizi için kamera karşısına geçmiştir. Başarılı oyuncu hakkında merak edilen soruların cevapları. Kısaca hayatı ve biyografi bilgileri.

Ayçin İnci Kimdir? Nereli?

Uzun yıllardır televizyon ekranlarında yer alan başarılı isim Ayçin İnci oyuncu olarak kariyerini sürdürmektedir. Doğum tarihi 1980, doğum yeri ise İstanbul’dur. Türk sinema dünyasının ünlü isimlerinden Bilal İnci’nin torunu, oyuncu Ayça İnci‘nin ise kardeşidir.

Babası Murat İnci annesi ise Çiğdem Karakoç’tur. Anne ve babası ayrılmışlardır. Dede tarafından aslen Adana’lıdır.

Henüz 14 yaşında iken modellik yapmaya başlamıştır. Fotomodellik, mankenlik ve kliplerde oynamak derken dizi teklifleri almaya başlamıştır. İlk rol aldığı dizi ise Kartal Tibet’in “Borsa” isimli dizisi olmuştur.

Lise mezuniyetinin ardından Üniversite’de resim ve heykel bölümünü kazanmış, ilk sene okulu dondurmuş ve Ali Poyrazoğlu Tiyatrosu’na girmiştir. Daha sonra Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde eğitimini tamamlamıştır. Ayrıca Şahika Tekand Oyunculuk Atölyesi’nde eğitim almıştır.

Daha sonra resim onun için hobi haline gelmiş, oyunculuk ise mesleği olmuştur.

Uzun süre İnci’den Ev Yemekleri isimli bir programı hazırlayıp sunmuştur.

Ayçin İnci Boyu, Kaç Yaşında?

Güzel oyuncu Ayçin İnci 41 yaşında ve 1.76 boyundadır. Burcu boğa, kilosu 57, göz ve saç rengi ise kahverengi’dir. Doğa ve deniz tutkunluğu ile bilinmektedir. Resmi instagram hesabını @aycininci kullanıcı ismi ile kullanmaktadır.

Ayçin İnci Oynadığı Sinema ve Diziler:

Günümüze kadar bir çok sinema ve dizide rol almıştır. Aycin İnci özellikle ekran severler tarafından Benim Annem Bir Melek Nalan karakteri ile büyük beğeni kazanmıştır.

Rol aldığı sinema ve diziler ise şu şekildedir.

Kurşun Yarası (Olimpia) 2003
Misi (Misi) 2005
Arka Sokaklar (Canan) 2006
Oğlum İçin (Nihan) 2007
Kara Duvak (Gülbiye) 2007
Mor Menekşeler 2011
Salih Kuşu (Derin) 2013
Tozlu Yollar
Üç Arkadaş
İbret-i Alem
O Hayat Benim (Zuhal) 2014
Ne Diyosuun (Binnur) 2014
Kuzey Yıldızı İlk Aşk (Fahriye) 2019

Ayçin İnci Evlimi?

Başarılı oyuncu 2007 senesinde oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan ile evlenmiş ancak evliliği 2012 yılında son bulmuştur. Daha sonra 2013 senesinde Serdal Genç ile bir evlilik gerçekleştirmiş ancak boşanmıştır.

İnstagram ve Twitter Hesabı:

Resmi sosyal medya hesaplarını aktif bir şekilde kullanan başarılı oyuncunun instagram ve twitter hesabı ise şu şekildedir.

İnstagram Hesabı: @aycininci
Twitter Hesabı: @aycininci

Cevap Yaz

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen adınızı buraya giriniz