Nimet Kaşkarlı

Nimet Kaşkarlı hakkında merak edilen soruların cevapları. Kısaca eğitimi, çalışmaları, hayatı ve biyografi bilgileri.

Nimet Kaşkarlı Kimdir?

Nimet Kaşkarlı Doktor, özellikle Ameliyatsız bel ve boyun fıtığı tedavisi üzerine çalışmalar gerçekleştirmektedir.

Nimet Kaşkarlı Nereli?

Nimet Kaşkarlı aslen Kaşgar doğumludur. Kaşgar, Çin’de Sincan Uygur Özerk Bölgesi’nin batısında yer alan tarihi bir vaha şehridir.

1979 senesinde, URUMQI Xin Jiang Üniversitesi Tıp Fakültesi’ni kazandı ve 6 yıl modern ve geleneksel tıp okumuştur. 1985 senesinde mezun olmuş, aynı üniversitenin eğitim hastanesinin genel cerrahi bölümünde ihtisasını kazanmıştır. 1985 ve 1991 yılları arasında Genel Cerrah olarak çalışan Kaşkarlı, 1992 yılında İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Hastanesi Genel Cerrahi Anabilim Dalı’nda çalışmıştır.

1995 senesinde Türk vatandaşı olmuştur. Okuduğu tıp fakültesinin tüm derslerinin denkliğini alarak ve Yüksek Öğrenim Anabilim Dalı özel sınavını geçerek, Tıp Doktoru Diplomasını Yüksek Öğrenim Dairesi ve Sağlık Bakanlığı tarafından 75889 ve 85-163 numara ile tasdik ettirmiştir.

Çin Halk Cumhuriyeti Bei Jing Üniversitesi, Bei Jing Tıp Eğitimi Derneği Eğitim Merkezi ve Bei Jing Kayropraktik Araştırma Merkezi Omurga sağlığı bölümünde okumuştur.

1995 yılından bu yana kendi pratiğinde omurga sağlığı ve eklem rahatsızlıkları üzerine çalışmalarını sürdüren Dr. Nimet Kaşkarlı, Türk Tabipleri Birliği üyesidir. Uzun yıllara dayanan tecrübesi ile modern tıp ve geleneksel tıp bilimini birlikte yürütmektedir. Başta omurga ağrıları ve diğer ağrılar olmak üzere birçok hastalığın tedavisinde başarı sağlamaktadır.

İletişim bilgileri, adres.

Levent caddesi, Krizantem caddesi. No: 10, Levent / İstanbul
Telefon: 0 532 5079373

Cevap Yaz

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen adınızı buraya giriniz