Yeşim Dursun

Yeşim Dursun Çok Güzel Hareketler 2 (ÇGHB) ekibi bünyesinde oyunculuk çalışmalarına devam etmektedir. Ekran severler tarafından büyük bir merak ile takip edilen güzel oyuncu hakkında merak edilen soruların cevapları. Kısaca hayatı ve biyografi bilgileri.

Yeşim Dursun Kimdir? Nereli?

1996 doğumlu başarılı isim doğma büyüme İstanbul’ludur. Aslen ise Doğu kökenli olduğu belirtilmektedir. Oyuncu ve tiyatrocu olarak kariyerini sürdüren Yeşim Dursun, 2014 yılında İstanbul Avcılar Ticaret Meslek Lisesi Muhasebe Bölümü’nden mezun olmuştur. Mezun olduktan sonra hem Muhasebe üzerine çalışmış, hem de Radyo Televizyon Açık Öğretim ile eğitim hayatına devam etmiştir. Eroğlu Holding A.Ş ve Mete Plastik firmalarında çalıştığı belirtiliyor.

6 ay kadar özel bir tiyatro bünyesinde kamera önü oyunculuk eğitimi alan başarılı isim daha sonra (ÇGHB) Çok Güzel Hareketler 2 kadrosuna katılmıştır. Çok Güzel Hareketler 2’de Masalım da Kundura ile ilk skeç oyununda yer almıştır.
ÇGH ekibinde Emre Aslan, Hacı Ahmet Ak, Birsel Kılınççı, Didem Ruhi, Ali Özün Aydın, Selen Esen ve Emin Oğuz Çelebi gibi bir çok isim de yer almıştır.

Yeşim Dursun Boyu, Kaç Yaşında?

Güzel oyuncu Yeşim Dursun’un yaşı 25, boyu 1.68 cm, kilosu ise 56’dır. Resmi instagram hesabını @yesimdursunnn kullanıcı ismi ile kullanmaktadır. Günümüz itibariyle instagram hesabında ki takipçi sayısı ise 29,4bin civarındadır.

Cevap Yaz

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen adınızı buraya giriniz