Belgin Şimşek

Belgin Şimşek Star Tv ekranlarında yayınlanan Benim Hayatım isimli dizinin oyuncu kadrosunda yer almaktadır. Güzel oyuncu hakkında merak edilenler. Kısaca hayatı ve biyografi bilgileri.

Belgin Şimşek Kimdir?

Başarılı isim Poro Menajerlik bünyesinde oyunculuk çalışmalarını sürdürmektedir. İlk dizi oyunculuk deneyimini Benim Hayatım isimli dizi ile gerçekleştirmiş ve dizi de Heves karakteri için kamera karşısına geçmiştir.

Daha önce yer aldığı tiyatro oyunları ile dikkatleri üzerine çeken Şimşek, tiyatro üzerine eğitim almıştır. Oyunculuk eğitimini Sadri Alışık Kütür Merkezinde burslu olarak tamamlamıştır. Ayrıca 24. Sadri Alışık Tiyatro ve sinema ödüllerinde ödül almış başarılarını perçinlemiştir.

Maalesef boyu, kilosu ve doğum tarihi gibi bilgilerine ulaşılamamıştır. Resmi instagram hesabını @belginnsimsek kullanıcı ismi ile kullanmaktadır. Belgin Şimşek ‘in 20’li yaşlarda olduğu belirtilmektedir.

BVB yapım’ın üstlendiği Benim Hayatım isimli dizinin senaryosunu Sadettin Tolan ile Ali Buhara Mete, yönetmenliğini ise Orkun Çatak üstlenmiştir.

Dizide ayrıca Nilsu Berfin Aktaş, Genco Özak, Savaş Özdemir, Uğur Çavuşoğlu, Nilüfer Açıkalın, Ali Burak Ceylan, Aleyna Solaker, Öykü Çelik, Zeynep Kumral, Önder Açıkbaş, Koray Şahinbaş, Pelin Uluksar ve Hira Koyuncuoğlu gibi isimlerde rol almıştır.

Cevap Yaz

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen adınızı buraya giriniz