Zeliha Kendirci

Zeliha Kendirci hakkında merak edilen sorulara cevaplar. Kaç yaşında? aslen nereli? müzik kariyeri, kısaca hayatı ve biyografi bilgileri.

2003 yılında dünyaya gelen Zeliha Kendirci aslen Adana’lıdır. Maalesef henüz boyu ve kilosu ile ilgili merak edilen bilgilerine ulaşılamamıştır. Hem sinema, hem de müzik dünyasının yakından tanıdığı Şahin Kendirci‘nin kız kardeşidir. 5 kardeş olan Kendirci, bir çok kaynakta babasının sesinin çok güzel olduğunu dile getirmiştir.

Abisi Şahin Kendirci en son Arabesk dünyasının usta sesi Müslüm Gürses için çekilmiş olan Müslüm isimli sinema filminde rol almıştır.

2019 yılında Tv8 ekranlarında yayınlanan O Ses Türkiye şarkı yarışmasına katılmıştır. Yarışmada Beyazıt Öztürk, Seda Sayan, Hadise ve Murat Boz jüri olarak yer almış, Kendirci için ise Seda Sayan ve Murat Boz dönmüştür. Zeliha Kendirci ise yoluna Seda Sayan ile devam etmeye karar vermiştir. Yarışmada abisi ile düet te yapmış ve tüm dinleyicileri mest etmeyi başarmıştır. Ayrıca bir kaç sene önce Yine O Ses Türkiye yarışmasının Çocuklar kategorisinde yarışmıştır.

Günümüzde hem youtube, hem tiktok, hem de bir çok sosyal medya üzerinden seslendirmiş olduğu videolar yayınlanmakta ve binlerce kez dinlenmektedir.

Cevap Yaz

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen adınızı buraya giriniz