Berke Üsdiken

Berke Üsdiken hakkında merak edilen oyunculuk kariyeri. Peki kaç yaşında? boyu kaç? oynadığı sinema, tiyatro ve diziler. Kısaca hayatı ve biyografi bilgileri.

1996 doğumlu yakışıklı oyuncu Berke Üsdiken, İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Boyu 1.87 cm’dir, burç ve kilo bilgisi ile aslen nereli olduğu bilgilerine henüz ulaşılamamıştır.

Özellikle tiyatro oyunları ile dikkatleri üzerine çeken başarılı isim günümüzde ise dizi oyunculuğu ile kariyerini sürdürmektedir. 2019 senesinde Star Tv ekranlarında yayınlanan Güvercin isimli dizinin oyuncu kadrosuna dahil oldu ve dizide Müslüm karakteri için kamera karşısına geçti. Dizide, Mehmet Ali Nuroğlu, Almila Ada, Menderes Samancılar, Nursel Köse, Eslem Akar ve Toprak Sağlam gibi isimler yer almaktadır.

Güvercin dizisi Müslüm kimdir?

Müslüm, Zülüf karakteri Zülüf (Almila Ada) ‘nın kardeşidir. Amatör lig’te futbol oynamakta, havalı bir, o kadar da yakışıklı bir gençtir. Gençliğinin ve yakışıklılığının da vermiş olduğu özgüven nedeni ile gözü epey yüksekte olan Müslüm, Eslem Akar (Nefise)’ye aşıktır.

Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü’nde eğitim hayatını sürdürdüğü belirtilen Üsdiken, bugüne kadar bir çok tiyatro oyununda sahne almıştır. En son Bedensiz isimli tiyatro oyununda sahne aldı. Ayrıca Don Kişot’um Ben adlı tiyatro oyununda da boy göstermiştir.

Tiyatro oyunları;

2018 – Don Kişot’um Ben / Asistan
2018 – Bedensiz / Oyuncu

Maalesef genç kızların gözdesi yakışıklı oyuncunun sevgilisi var mı? varsa kim? sorusunun cevabına da henüz ulaşılamamıştır.

Cevap Yaz

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen adınızı buraya giriniz