Rami Narin

Rami Narin hakkında merak edilen soruların cevapları. Aslen nereli? boyu, kilosu kaç? kaç yaşında? hangi dizilerde rol aldı? kısaca hayatı ve biyografi bilgileri.

1990 yılında dünyaya gelen Rami Narin aslen Hatay, Antakya’lıdır. Boyu 1.75 cm, kilosu ise 73’tür. Doğup büyüdüğü Hatay’da, Özel Zengi Koleji’ni tamamlamış daha sonra İstanbul Beykent Üniversitesi’nde eğitim hayatını sürdürmüştür. Ayrıca tiyatro eğitimi de alan yakışıklı oyuncu günümüzde rol aldığı diziler ile dikkatleri üzerine çekmektedir.

2014 yılında Ezra, 2018 yılında ise Ağlama Anne isimli dizilerde rol aldı. Ezra dizisinde Taylan, Ağlama Anne dizisinde ise Salih karakterini canlandırmıştır. 2019 yılında TRT 1 ekranlarında yayınlanan Benim Adım Melek isimli dizinin oyuncu kadrosunda dahil oldu. Ezra dizisinde Taylan, Ağlama Anne dizisinde ise Salih karakterini canlandırmıştır.

En çok merak edilen konulardan birisi ise sevgilisi var mı? varsa kimdir? maalesef günümüz itibariyle bu konu hakkında magazin dünyasına yansıyan bir haber, medyaya yansımamıştır.

Cevap Yaz

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen adınızı buraya giriniz