Ebru Ünlü

Ebru Ünlü özellikle rol aldığı diziler ile dikkatleri üzerine çekmektedir. Peki kaç yaşında? bugüne kadar hangi sinema ve dizilerde rol aldı? kısaca biyografi ve hayatı.

1990 yılının Temmuz ayında dünyaya gelen Ebru Ünlü Müjdat Gezen Sanat Merkezi Konservatuvar mezunudur. İstanbul doğumludur, burcu yengeç, boyu 1.67 cm, kilosu ise 54’tür. İstanbul’un Kuzguncuk Mahallesi’nde büyümüştür.

Küçük yaşlarda iken astronot olmayı düşlemiş, daha sonra gazeteci olmayı yada siyasal bilimler okuyup mülki amir olmak istemiştir. Büyüdükçe kendisini tanımaya başladıkça insanı daha çok mesele edinmiş ve en son oyunculukta karar kılmıştır. Lise yıllarında iken cafelerde, sahnede tiyatro oyunları izlemeye başlamış ardından ailesinin de desteği ile konservatuvar’da eğitim almıştır. Yeşilçam’dan örnek aldığı isimler arasında usta oyuncu Şener Şen yer almaktadır. Şener Şen’in oyunculuğuna hayran olduğunu belirtmiştir. Müziğinde kendisi için oyunculuk kadar büyük bir tutku olduğunu belirten güzel isim hayatta her şeyin bir armonisi olduğunu düşündüğünü dile getirmiştir. Uzun seneler tiyatro yapmıştır.

Ebru Ünlü giyim tarzı, sevdiği parfüm, kokular;

Giyim tarzında rahatlıktan yanadır. Ne tarz kokuları tercih ediyorsun sorusuna ise odunsu yoğun kokulara alışamadığını, çiçeksi hafif ve fresh kokuları tercih ettiğini ve uzun süre Amber kullandığını, günümüzde ise Chanel No5 kullandığını belirtmiştir. Okul yıllarında Lisanslı kısa mesafe koşucu olarak spor yapmıştır. Çok ağır antrenmanlar yaptığını ve fiziğini spora borçlu olduğunu dile getirmiştir.

Oynadığı sinema ve diziler;

Galip Derviş, Muhteşem Yüzyıl: Kösem (Eycan), Sevda Kuşun Kanadında, Söz (Şükran), Bir Zamanlar Çukurova (Seher). Ayrıca 2016 yılında Adam Mısın! isimli sinema filminde rol almıştır.

Güzel oyuncu sosyal medya da sadece İnstagram hesabını aktif olarak kullanmaktadır. Facebook ve twitter hesabı günümüz itibariyle bulunmamaktadır. Son olarak medyaya yansıyan bir birlikteliği, sevgilisi yoktur.

Cevap Yaz

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen adınızı buraya giriniz