Ali Gözüşirin

Ali Gözüşirin ekran severler tarafından Ufak Tefek Cinayetler dizisi ile hatırlanmaktadır. Peki kaç yaşında? boyu, kilosu kaç? sevgilisi kim? hangi dizilerde rol aldı? eğitim hayatı ve kısaca biyografi bilgileri.

1995 yılının Ocak ayında İstanbul’da dünyaya gelen Ali Gözüşirin Oğlak burcudur. Bir çok sitede yaşı ile ilgili hatalar mevcuttur gerçek doğum tarihi 1995 olan yakışıklı oyuncu baba tarafından ise aslen Trabzon’ludur. Üç erkek kardeştir, bir abisi, birde kendisinden küçük erkek kardeşi vardır.

Hareketli ve haylaz bir çocukluk dönemi geçirmiş, bu nedenle sık sık evlerine şikayete gelen komşuları olmuştur. İlkokul döneminde iken tiyatroya merak sarmış, Lise’de artmış ancak üniversite döneminde biraz ara vermek zorunda kalmıştır.

İstanbul Gelişim Üniversitesi Uluslararası İlişkiler ve Meseleler bölümünden mezun olmuştur. Mezun olduğu bölüm üzerine hayatını devam ettirmemiş, gelecek planları arasında oyunculuk ve modellik yer almıştır. Günümüze kadar bir çok moda çekimine dahil olmuş, bazı defileler için ise podyuma çıkmıştır. Üniversite yıllarında oyunculuk ile ilgilenmesi için vakti olduğunu, her geçen gün kamera önüne ilgisi arttığını ve ilk olarak bir kaç defilede ve klipte modellik yapmış, ardından oyunculuk eğitimi almıştır.


2016 yılında İrem Derici – GZone Dergi Mayıs 2016 Kapak Çekimi ile dikkatleri üzerine çekmiştir. Bambaşka Biri isimli cover şarkı ile Derici’ye eşlik ve dans etmiştir.

Ali Gözüşirin oyunculuk kariyeri, hobileri, boyu, kilosu;

Oyunculuk kariyerine Ufak Tefek Cinayetler adlı dizide canlandırdığı Kerim Adil Sağlam karakteri ile giriş yapmıştır.

İzlemekten keyif aldığı bazı yabancı diziler, Peaky Blinders, The Punisher, House Of Cards, Game Of Thrones, La Casa De Papel, Blindspot ve Dark. Okumaktan hoşlandığı kitap, Sherlock Holmes favori dizisi, Peaky Blinders ve favori sinema filmi The Wolf Of Wall Street.

Ali Gözüşirin ‘in boyu 1.88 cm, kilosu ise 73’tür. Sıkça sevgilisi kim? sevgilisi var mı? gibi sorular gündeme gelmektedir, ancak ünlü oyuncu özel hayatını gizli yaşamayı tercih etmekte, bu konu ilgili medyanın ve magazinin gündeminde yer almaktan kaçınmaktadır. Maalesef hiç bir kaynakta sevgilisi varmı yokmu? ile ilgili bilgi bulunmamaktadır.

Cevap Yaz

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen adınızı buraya giriniz