Şaban Kızıldağ

Şaban Kızıldağ, yazar, eğitimci ve yönetim danışmanı olarak çalışmalarını sürdürmektedir.

Şaban Kızıldağ’ın özel hayatı ile ilgili bilgilere ulaşılamamıştır. Doğum tarihi bilgisine de ulaşamadığımız Dr. Şaban Kızıldağ aslen Eskişehir’de dünyaya gelmiştir.

Şaban Kızıldağ’ın eğitim ve mezuniyet hayatı;

Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri alanında lisans yapmıştır. Ardından Sakarya Üniversitesi Sosyoloi Anabilim Dalında Yüksek Lisans yapmıştır. Yönetim Bilimleri alanında ise Doktorasını tamamlamıştır.

Bahçeşehir Üniversitesi, Sakarya ve Anadolu Üniversitesi‘nde dersler vermiştir.

4 sene bir kamu kurumunda üst düzey yönetici olarak çalışmıştır. Ulusal ve Uluslararası bir çok alanda makale ve bildirisi bulunmaktadır. Executive Coaching alanında da eğitim almış ve Eğitim, İletişim, Danışmanlık ve Sosyo-Ekonomik Araştırmalar Merkezi Kareli Defter’i kurmuştur.

Ayrıca Uluslararası Koçluk Federasyonu üyesi’dir. Günümüzde Maltepe Üniversitesi’nde öğretim üyesi olarak çalışmalarını sürdürmektedir.

Dr. Şaban Kızıldağ, İletişim, Kültürlerarası Sentez, Yönetim Danışmanlığı, Kültür Biçimlendirme, Liderlik ve Performans Gelişimi alanlarında hizmetlerini devam ettirmektedir.

Dr. Şaban Kızıldağ Kitapları;

Medya Çocukları, Dersaadetten İstanbul’a Eminönü Ailesi, Aynası İştir Kişinin Lafına Bakılır, Asırlar Boyunca Eminönü, Genel İletişim, Yer Çekimine Karşı Temel Bilgiler, Yöneticiliğin Temel Haritası.

Geçmişten günümüze yaklaşık olarak 1 Milyon’un üzerinde insana konferans ve seminer vermiştir.

Eğitim dili İngilizce olan Dr. Şaban Kızıldağ’ın Doktora alanı İşletme Yönetimi’dir.

Son dönemlerde özellikle Mazeret Yok sloganı ile bir çok gösteriye imza atmaktadır. Gösterilerinde iş hayatında ve özel hayatta karşılaşılan engellerin nasıl fırsata dönüştürüleceğini eğlenceli olarak işlemektedir.

Mazeretlerden kurtulmak, ve başarılı bir hayat için geleceğe, kariyere odaklı bakış açıları ile insanlara ilginç örnekler sunmaktadır. Ayrıca gösterilerini esprili bir anlatım ile sunan Dr. Şaban Kızıldağ birbirinden değerli çok sayıda öyküyü sahneye taşımaktadır. Mazereti Olan Gelsin!, Mazeret Üretmeyin! Üretkenliğinizi sorunlarınızı çözmek için Kullanın. Mazeretiniz varsa bize katılın, mazeretsiz bir hayatla tanışın. Çözüm, Öğrenmeyi Öğrenmek. Yol Kendini Bilmek ve Doğru Zaman: Şimdi! başlıkları ile sizde Dr. Şaban Kızıldağ’ı mutlaka izlemeli, dinlemelisiniz. Sitemizde sosyal medya hesapları linkleri bulunmaktadır. Resmi web sitesi üzerinden de bir çok konu ile ilgili bilgi edinebilir ve gelecek, kariyer ve yaşam ile ilgili bir çok fırsat için Şaban Kızıldağ’dan ciddi deneyimler elde edebilirsiniz.

Cevap Yaz

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen adınızı buraya giriniz