Hüseyin Hakkı Kahveci

1972 doğumlu gazeteci, yazar Hüseyin Hakkı Kahveci İstanbul Bakırköy’de memur bir ailenin evladı olarak dünyaya gelmiştir. İlköğretim, Ortaokul ve Lise tahsilini Ankara’da tamamlamış ardından Pakistan Karaçi Üniversitesinde burslu olarak Tıp eğitimi almıştır.

1996 senesinde ise Amerika Kaliforniya’da İşletme eğitimi, ardından Master yapmıştır. Günümüzde Doktora çalışmalarını Stratejik ve Uluslararası ilişkiler üzerine sürdürmektedir.

Eğitim döneminden itibaren Karaduman Dış. Tic. A.Ş, Diana Tatil Köyü, Far Travel Rustikal Travel, The Exquisite Group, Belant Deluxe Hotel, Anatolia Beach Hotel Kemer, Özkaymak Holding Alaaddin Otel, Jasmine Group Antemis Otel gibi işletmelerde genel müdür yardımcısı ve genel müdür gibi pozisyonlarda iş hayatını devam ettirmiştir.

2013 senesi Turizm endüstrisi profesyonel yönetici ödülü ve Yurtdışı Yatedo top 100 profesyonel ödüllerini alan Hüseyin Hakkı Kahveci ayrıca Tüketici Akademisi ödülü ve yılın tv turizm program ödülleri ile çalışma hayatında önemli başarılara imza atmıştır.

Turizme yön verenler konferansları ile bir çok üniversitede konferans veren Hüseyin Hakkı Kahveci Tur-Yön konferansları onursal başkanlığını sürdürmektedir. İş hayatı boyunca bir yandanda köşe yazarlığı ile gazeteciliği sürdüren Hüseyin Hakkı Kahveci K 2 Medya grubunda politik strateji ve ekonomi üzerine köşe yazarlığı yapmış ayrıca parlamentohaber ve habercilerkahvesi isimli web sitelerinin genel yayın yönetmenliğini üstlenmektedir.

Hüseyin Hakkı Kahveci kitapları;

Yeşil Hücreler, Yüzyılın Hilesi sandıktaki hülle, Rabıta Uğur Mumcu’dan sonra, Atatürk’ün yasaklanan kitabı, Yahuda – Atatürk ve Cumhuriyete Kuşatma.

Çok iyi derecede İngilizce bilen Hüseyin Hakkı Kahveci ayrıca iyi derecede Azeri Türkçesi ve Urduca ile orta derecede Rusça ile Arapça bilmektedir.

Günümüzde ise Youtube üzerinden Atam Tv – Ufuk Ötesi programı hazırlayıp sunmakta aynı zamanda bir çok ulusal televizyon kanalında analizleri ile sıkça gündeme gelmektedir.

Hüseyin Hakkı Kahveci Gazeteci – Yazar ve Stratejist olarak Free Lance yani bağımsız gazetecilik alanında faaliyet göstermektedir.

1 Yorum

Cevap Yaz

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen adınızı buraya giriniz