Melis Özdemir

Melis Özdemir rol aldığı başarılı yapımlar ile adından söz ettirmiştir. Güzel isim hakkında hayranları tarafından merak edilen soruların cevapları. Kısaca kariyeri, eğitimi, hayatı ve biyografi bilgileri.

Melis Özdemir Kimdir?

Melis Özdemir oyuncu, tiyatrocu. Beykent Üniversitesi Oyunculuk Bölümü mezunudur. Genç oyuncu gitar çalmak, şarkı söylemek, dans etmek gibi pek çok yeteneğe sahiptir. Aynı zamanda da yazmaktadır. 2022 yılında kendi yazdığı skeçleri sosyal medya hesabından paylaşmaya başlamış; halkın beğenisini toplayıp kendisine bir kitle edinmiştir. Daha önce Serhat ve Bir Küçük Gün Işığı dizilerinde rol almıştır.
Melis ozdemir 1 jpg
Eğitim Hayatı:

Basad’tan ve Akademi 35 Buçuk’tan sahne sanatları oyunculuğu eğitimi, İdsa’dan kamera önü oyunculuğu eğitimi, Nar Sanat’tan şan eğitimi ve Dans Fabrika’dan urban dans eğitimi almıştır.

Melis Özdemir Kaç Yaşında?

Melis Özdemir 25 yaşındadır. Doğum tarihi 9 Kasım 1998, burcu ise akrep. Günümüz itibariyle yaşantısını İstanbul’da sürdürmektedir.

İnstagram’da @benmelisozdemir ismi ile paylaşımlarına devam eden başarılı oyuncunun instagram hesabında günümüz itibariyle 13.1bin civarında takipçisi bulunuyor.
Melis ozdemir2 1

Cevap Yaz

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen adınızı buraya giriniz