Gülcan Kamps

Gülcan Kamps rol aldığı sinema ve diziler ile tanınmıştır. Başarılı oyuncu hakkında merak edilenler, kısaca hayatı ve biyografi bilgileri.

Gülcan Kamps Kimdir?

Gülcan Kamps oyuncu, vj, sunucu, tiyatrocu. Almanya’nın Lübeck şehrinde dünyaya gelmiştir. Özellikle MTV’de VIVA adlı müzik kanalında VJ olarak çalıştığı dönem ile dikkat çekmiştir. Ayrıca Mustafa Sandal’ın Aya Benzer isimli şarkısına düet yapması da Türk hayranları tarafından büyük ilgi görmüştür.

İlerleyen süreçte dizi oyunculuğu ile ününe ün katmıştır. Oyuncu ve vj kimliğinin yanı sıra sunucudur. Geçtiğimiz yıllarda FHM dergisinin Alman okurlar arasında yaptığı ankette ‘En Seksi Televizyon Sunucusu’ seçilmiştir.

Gülcan Kamps Nereli?

Gülcan Kamps Almanya doğumludur. Ancak baba tarafından aslen nereli olduğu bilgisine ulaşılamamıştır.

Gülcan Kamps Boyu, Kaç Yaşında?

Gülcan Kamps 41 yaşında ve 1.62 boyundadır. Doğum tarihi 20 Eylül 1982, burcu başak, doğum yeri ise Almanya’dır.
gulcan kamps 1 jpg
Kısaca Kariyeri:

2002 yılında Lise eğitimini tamamlayan güzel isim o zaman zarfında, garson, bebek bakıcısı ve gazete dağıcılığı gibi pek çok işte çalışmış ve eğitim hayatını tamamlamıştır. Ardından İşletme Fakültesi’nde kayıt yaptırmak istemiş ancak yer bulamamıştır. Sonrasında 2002 senesinde tavsiyeler doğrultusunda, Casting Garage’a katılmıştır.

Berlin, Hannover, Köln ve Leipzig çevresinde olan Viva Casting turuna katılan güzel isim 500 aday içerisinden birinci olmuştur.

2003 yılının Ocak ayından itibaren, Viva’da Vj olarak canlı yayınlanan Interaktive ve Was geht ab Show’da sunuculuk yapmış ve büyük ilgi görmüştür. Mustafa Sandal’ın seslendirdiği Aya Benzer isimli şarkıda düet yapmış ve klipte yer almış, Türkiye’de de hatırı sayılır bir hayran kitlesine ulaşmıştır.

FHM dergisi’nin düzenlediği “Sexiest Woman in the World” isimli ankette Almanya’da okurlar tarafından dünyanın en seksi 100 kadını arasına 60. olarak dahil olmuştur.

Gülcan Kamps Evlimi? Eşi Kim?

Gülcan Kamps 7 Ağustos 2007 tarihinde Alman “PRO-7” televizyon kanalında canlı yayında sevgilisi Sebastian Kamps ile evlenmiştir. Babası tarafından soyadı Karahancı olarak biliniyor.

Resmi instagram hesabı @guelcankamps ‘dır.

Cevap Yaz

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen adınızı buraya giriniz