Halit Bolkan

Halit Bolkan katıldığı televizyon programlarının yanı sıra sosyal medya dünyasında da bir çok program ile tanınmaktadır. Hakkında merak edilenler, kısaca hayatı ve biyografi bilgileri.

Halit Bolkan Kimdir?

Halit Bolkan Otomobil gazetecisi, radyo ve TV programcısı, youtuber, güvenli ve ileri sürüş teknikleri eğitmeni, konuşmacı ve köşe yazarı.

Halit Bolkan Nereli?

Halit Bolkan Manisa doğumludur.

Ortaokul ve Lise tahsili sonrasında, Marmara Üniversitesi iletişim Fakültesi Gazetecilik bölümü’nden başarı ile mezun olmuştur. 1994 senesinde, Auto Show’da çalışmaya başlamış ilk işyeri ve otomobil Gazeteciliği mesleki kariyerine bu firma da adım atmıştır.

Muhabir olarak girdiği işyerinden yazı işleri müdürü olarak ayrılmıştır. 5 sene süresince otomobil testleri gerçekleştirmiştir. Yaşadığı bu tecrübe sonrasında, Auto Start Dergisinde Genel Yayın Yönetmenliği yapmış, ayrıca derginin kuruluşunu üstlenmiştir.

TR Auto, Auto Motor & Sport dergilerinde de çalışmışıtr. Geçmiş dönemde A Haber’de Otorite isimli bir program hazırlayıp sunan Bolkan, TRT Belgesel ve Sanayi Savaşları programının sunuculuğunu üstlenmiştir. Bolkan Otohaber Dergisinin genel yayın yönetmeni olarak çalışmalarını sürdürmektedir.

Turgut Yüksekdağ ile birlikte Otomobil Adamlar isimli programı Kafa Radyo’da sunmaya devam etmektedir.

Resmi instagram hesabı @halitbolkan ‘dır.

Cevap Yaz

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen adınızı buraya giriniz