Ahmet Ataş

Ahmet Ataş hakkında merak edilen sorulara cevaplar, kısaca kariyeri, eğitimi ve hayatı.

Ahmet Ataş Kimdir?

Ahmet Ataş, Ataş A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Vekili.

Ahmet Ataş Kaç Yaşında? Nereli?

Ahmet Ataş 33 yaşındadır. Doğum tarihi 14 Ağustos 1990, doğum yeri İstanbul, burcu ise aslan’dır.

Ahmet Ataş Eğitimi, Ne Mezunu?

Ahmet Ataş Beykent Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü mezunudur.

Üniversite eğitiminin ardından kariyerine aile şirketi Ataş A.Ş’de başlamıştır. 2019 yılına kadar grup şirketlerinde çeşitli pozisyonlarda görev aldıktan sonra 2019 yılında “Ataş A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili” olarak atanmıştır.
ahmet atas2
Ataş A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Ataş, şirket bünyesindeki markaların ıtriyat ve kozmetik sektörlerinde önemli bir noktaya ulaşmasında kilit rol oynamıştır. Ataş A.Ş markalarının global pazarlarda yer almasında stratejik rol oynayan Ataş, başarılı kariyerinde birçok önemli projenin altına imzasını atmıştır.

Grup şirketlerinde halen tam yetkili olarak önemli başarılara imza atan Ahmet Ataş, Hem eczane hem de market kanallarında yenilikçi bir anlayışla hizmet veren Ataş A.Ş’nin global vizyonu çerçevesinde çalışmalarına devam etmektedir. Şirket bünyesinde Fe, Fex, Stop ve Stil markaları bulunmaktadır.

İş yaşamı dışında kültür sanat faaliyetlerini yakından takip eden Ahmet Ataş, çeşitli derneklerde görev alarak sosyal sorumluluk projeleri ile topluma fayda sağlayacak çalışmalara doğrudan katılım sağlamaktadır. Doğa tutkunu olan Ahmet Ataş, doğayla iç içe olmayı, kamp yaşamını sevmektedir. İnsan hakları, hayvan hakları ve doğanın korunması konusunda çalışmalarını titizlikle gerçekleştirmektedir.

İyi derecede İngilizce bilen Ahmet Ataş, evli ve iki çocuk babasıdır.

Cevap Yaz

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen adınızı buraya giriniz