Zeynep Sönmez

Zeynep Sönmez Kanal D ekranlarında yayınlanan O Kız isimli dizi de rol almıştır. Güzel oyuncu hakkında merak edilenler, oynadığı sinema ve diziler. Kısaca oyunculuk kariyeri, hayatı ve biyografi bilgileri.

Zeynep Sönmez Kimdir?

Zeynep Sönmez tiyatrocu ve oyuncu. Yeditepe Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nden başarı ile mezun olmuş, günümüzde oyuncu olarak çalışmalarını sürdürmektedir. Almanca ve İngilizce bilen güzel isim Adnan Önal Menajerlik bünyesinde oyunculuk kariyerine devam ediyor.

Zeynep Sönmez Boyu, Kilosu

Zeynep Sönmez 1.60 boyunda, 50 kilo’dur.

Zeynep Sönmez Kaç Yaşında? Doğum Tarihi

Zeynep Sönmez 24 yaşındadır. Doğum tarihi 1998, saç rengi kumral, göz rengi ise mavi’dir.
Zeynep Sönmez
Oynadığı Diziler:

İlk olarak 2022 yılında Şöhret Okulu isimli projede rol alan güzel oyuncu yine aynı sene Kanal D ekranlarında yayınlanan O Kız isimli dizi de rol almıştır. O Kız isimli dizi de Seher karakteri için kamera karşısına geçmiştir. Dizi de ayrıca Ece Efe, Deniz Bakacak, Erkan Petekkaya, Sezin Akbaşoğulları, Cengiz Orhonlu, Dilin Döğer, Münire Apaydın, Merve Polat, Nur Sürer, Selma Ergeç, Burcu Biricik ve Ayten Uncuoğlu gibi isimler de rol almıştır.

Daha önce 2021 senesinde, TAV Havalimanları ve Penti gibi kurumsal marka ve firmaların reklam çalışmalarında yer almıştır.

Resmi instagram hesabını @zeynepsonmez1 ismi ile kullanmaktadır. Günümüz itibariyle instagram hesabında ki takipçi sayısı 1bin civarında.

Ek Bilgiler: Polle Dans, Akrobasi, Modern Dans, Almanca ve İngilizce.

Eğitim ve Tiyatro

Yeditepe Üniversitesi Tiyatro Bölümü
Studio Oyuncuları

Cevap Yaz

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen adınızı buraya giriniz