Nuray Hüseynova

Nuray Hüseynova son dönemde ülkemizde rol aldığı başarılı yapımlar ile adından söz ettirmeyi başarmıştır. Hakkında ise ekran severler bir çok sorunun cevabını merak ediyor. Kısaca hayatı ve biyografi bilgileri.

Nuray Hüseynova Kimdir?

Nuray Hüseynova oyuncu olarak çalışmalarını sürdürmektedir. Aslında iş hayatında da oldukça başarılı bir kariyere sahip olan güzel isim, bir dönem uçuş görevlisi olarak çalışmıştır. Uçma tutkusunun çok fazla olduğunu, bazen uçmadan nefes alamadığı düşündüğünü dile getirmiştir.
%0,06. Ama sunduğum 33 projeden 28’i çok başarılı oldu ve satışları artırdık.
Boş zamanlarında İngilizce’den Azerice’ye, Rusça’ya tercüman olarak çalışmalarda bulunmuştur. Yer aldığı bir holding’in pazardaki satış oranı o işe girdiğinde %0,06 olduğunu, ama sunduğu 33 projeden 28’i çok başarılı olması sonucu satışları artırdıklarını dile getirmiştir.

Çalıştığı holding’in pazardaki satışların %25 olmasının sebebi başarılı ismin sunduğu projelerin sonucu olması neticesinde, Holdingin Üstün Proje Yöneticisi ödülüne layık görülmüştür.

Nuray Hüseynova Nereli?

Nuray Hüseynova aslen Azerbaycan asıllıdır. Azerbaycan’da dünyaya gelmiş, eğitim için geldiği Türkiye’de yaşamaya karar vermiştir.

Nuray Hüseynova Eğitimi

Nuray Hüseynova İstanbul Üniversitesi Tiyatro Eleştirmenliği ve Drammaturji bölümü mezunudur. Ayrıca Uluslararası İlişkiler Bölümü’nü de başarı ile tamamlamıştır.

2013 yılından açık öğretim’de okuyan güzel isim, Bakü ve İstanbul’da eğitimler almış, tiyatro, kamera önü ve saç moddeliği yapmıştır.

2018 yılının Eylül ayında İstanbul’a yerleşen başarılı isim, tüm bunların yanı sıra Havacılık Akademisi’ni bitirmiştir. Bir süre özel sektörde bir şirkette Satış ve Pazarlama Yöneticisi olarak çalışmıştır. Bir dönem Yoga Öğretmenliği de yapmıştır.
Nuray Hüseynova

Nuray Hüseynova Boyu, Kaç Yaşında?

Nuray Hüseynova 32 yaşında ve 1.79 boyundadır. Doğum tarihi 10 Haziran 1990, burcu ikizler, kilosu ise 63.

Nuray Hüseynova Oynadığı Sinema ve Diziler

Nuray Hüseynova Arka Sokaklar dizisi ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır. Daha sonra Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Yemin adlı diziye Aynur karakteri ile dahil olmuştur. Yemin adlı dizi de Setenay Süer, Gökberk Demirci, Özge Yağız, Yağmur ShahbazovaYağmur Shahbazova, Cansu Tuman, Sıla Türkoğlu ve Gül Arcan gibi isimler de rol almıştır.

Anamız Var filminde ve Vanucci, Coca Cola ve birçok Arap şirketinin reklam film çalışmalarında yer almıştır.

Yemin (Aynur)
Arka Sokaklar (Amina)

İnstagram hesabından yaptığı paylaşımlar ile de dikkatleri üzerine çekmiştir. Güzel oyuncunun resmi instagram hesabı kullanıcı ismi @nurayhuseyn.me ‘dir. Tam ismi ise Şahmira Nuray Huseynova’dır.

Cevap Yaz

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen adınızı buraya giriniz