Doğukan Güngör

Doğukan Güngör oyunculuk dünyasının yakışıklı isimlerindendir. Genç kızların sevgilisi ünlü oyuncu hakkında bir çok soru cevabını arıyor. İşte sizler için ünlü oyuncunun hayatı ve kısaca biyografi bilgileri.

Doğukan Güngör Kimdir? Nereli?

Oyuncu ve tiyatrocudur. 1996 yılının Temmuz ayında doğmuştur. Aslen doğma büyüme Ankara’lıdır. Beykent Üniversitesi Oyunculuk Bölümü mezunudur. Üniversite eğitim döneminde iken bir çok tiyatro oyununda sahne almıştır.

Sahne Aldığı Tiyatro Oyunları:

Harika Uygur ile Chubbuck metodu üzerine çalışmıştır. Rol aldığı bazı tiyatro oyunları ise: Othello, Umut, Bizim Köyün Adeti ve Hiç Kimsenin Öyküsü.
Dogukan Gungor8
Oynadığı Diziler:

Yakışıklı oyuncunun ilk rol aldığı dizi Meryem adlı dizi olmuştur. Sonrasında ise Savaşçı ve Zümrüdüanka (Hamit Özgüç) dizilerinde rol almıştır.

Doğukan Güngör Boyu, Kaç Yaşında?

Yakışıklı oyuncu Doğukan Güngör 25 yaşında ve 1.78 cm boyundadır. Burcu yengeç kilosu ise 70’dir. İcon Talent oyunculuk bünyesinde oyunculuk çalışmalarını sürdürmektedir. Resmi instagram hesabı kullanıcı ismi @dogukangungor7 ‘dir. Günümüz itibariyle takipçi sayısı ise 67,1bin civarındadır. Hayran kitlesi her geçen gün artmaya devam etmektedir.

Doğukan Güngör Sevgilisi Kim?

2020 yılında sık sık güzel oyuncu Sude Zülal Güler ile ismi anılmıştır. Ancak 2021 yılında çiftin ayrıldıkları belirtilmiştir. Ancak günümüzde birlikteliği var mı? varsa kimle sevgili sorusunun cevabı bilinmemektedir.
Dogukan Gungor7
Eğitim Hayatı:

Beykent Üniversitesi Oyunculuk Bölümü
Harika Uygur Chubbuk Methodu

Oynadığı Sinema Filmleri:

2021 Her Şeye Rağmen – Erdal Murat Aktaş
2021 Dilber Ay Küçük Dev Kadın – Hakan Kavaç

Cevap Yaz

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen adınızı buraya giriniz