Ali Çarkoğlu

Ali Çarkoğlu kimdir? Espritüel kişilik yapısı ile kendine hayran bıraktıran Ali Çarkoğlu hakkında merak edilenleri biriktirmeye devam ediyor. İşte Ali Çarkoğlu hakkında bilinmeyenler ve biyografisi.

Ali Çarkoğlu Kimdir?

Kendisi 10 Temmuz 1963 tarihinde dünyaya geldi. Şuan 58 yaşındadır. Yengeç burcudur. Kendisi Profesör, Dekan, Siyaset Bilimci, Akademisyen’dir. Şuan aktif olarak Koç Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü öğretim üyeliği yaptığı biliniyor.

Lise hayatını İzmir Saint Joseph Fransız Lisesi’nde bitirdi. 1986 yılında Boğaziçi Üniversitesi’ni tamamladı. 1988 yılında Boğaziçi Üniversitesi’nde başka bir bölüm bitirdi. 1989 yılında Rutgers Üniversitesi’ni tamamladı. Aynı zamanda 1994’de ise Binghamton Üniversitesi’ni bitirdi.

Ali Çarkoğlu’nun kitapları: Değişen Türkiye’de Din, Toplum ve Siyaset, Religion, Society and Politics in a Changing Turkey, Household View on the Causes of Corruption in Turkey and Suggested Preventive Measures, Hanehalkı Gözünden Türkiye’de Yolsuzluğun Nedenleri ve Önlenmesine İlişkin Öneriler, The Political Economy of Regional Cooperation in the Middle East, The Rising Tide of Conservatism in Turkey, Turkish Democracy Today: Elections, Protest and Stability in an Islamic Society, Religion & Politics in Turkey, Türkiye’nin bölgesel orta ve uzun dönem politika analizi: Türkiye ve Ortadoğu’da bölgesel işbirliği

Cevap Yaz

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen adınızı buraya giriniz