Zain İmam

Zain İmam Türkiye’de yayınlanan Hint dizileri sayesinde Türkiye’den de ciddi bir hayran kitlesine ulaşmayı başarmıştır. Hakkında ise hayranları tarafından aslen nereli? evli mi? müslüman mı? boyu, kilosu kaç? kaç yaşında? oynadığı sinema ve diziler gibi bir çok sorunun cevabı merak ediliyor. Kısaca hayatı ve biyografi bilgileri.

1987 yılının Mayıs ayında dünyaya gelen Hint asıllı oyuncu Zain İmam Hindistan’ın Mumbai şehri’nde doğmuştur. Amity International Business okulundan mezun olmuştur. Mezuniyetin ardından eğitimi üzerine bir süre iş hayatını sürdürmüş olsa da her dönem aklında oyunculuk kalmıştır. Boyu 1.77 cm, kilosu 70, burcu ise boğa’dır.

İlerleyen süreçte ise yakışıklılığının avantajını da kullanarak manken olarak podyumlarda yürümeye başlamış uzun süre modellik yapmıştır. Hemen ardında dikkatleri üzerine çekmiş ve reklam teklifleri ile karşılaşmış, bir çok markanın reklam yüzü olmuştur. Kısa süre içinde ise yapımcılarında dikkatinden kaçmayan ünlü isim oyunculuk sektörüne hızlı bir giriş yapmıştır.

Özellikle 2004 senesinde rol aldığı Kaisi Yeh Yaariaan adlı gençlik dizisi ile tüm ekran severlerin kalbini fethetmeyi başarmıştır. Dizi’de Abhimanyu Thakkar karakterine hayat vermiştir. Her ne kadar dizide kısa bir süre rol almış olsada bu onun tanınması için yeterli olmuştur. Ardından yine romantik bir dizi olan Taşhan-E-İshq ile de kariyerinin zirvesine tırmanmış bu dizi ile bir çok ödülün de sahibi olmuştur. Bu dizilerin ardından genç kızların sevgilisi olmuştur. Türkiye’de sevilen Hint aktörler, Hrithik Roshan ve Avinash Sachdev gibi gönülleri kazanmayı bilmiştir.

Zain İmam dini inancı, müslüman mı?

Yakışıklı oyuncu Müslüman bir ailenin evladı olarak doğmuştur. Dini inancı İslam’dır. Boyu 1.77 cm, kilosu 70, göz rengi kahverengi, saç rengi siyah, burcu ise boğa’dır. Magazin dünyasında ismi, bir dönem ünlü İngiliz model Eisha Acton birlikteliği ile sık sık gündeme gelmiştir. Ancak günümüz itibariyle bu birlikteliği sürmemekte, yeni sevgilisi hakkında da herhangi bir bilgi bulunmuyor. Nalini Negi ile sık sık bir arada görünmüş olsada sadece arkadaş olduklarını belirtmişlerdir.

Ünlü oyuncunun en büyük hobisi müzik dinlemektir. Ayrıca tam bir fitness ve spor tutkunudur. En sevdiği yemek ise tavuklu yemeklerin tümü. Resmi sosyal medya hesaplarını aktif olarak kullanıyor, instagram hesabında ki takipçi sayısı 1,6milyon civarındadır. Ayrıca 5,2 B abone sayısına sahip bir de youtube kanalı bulunuyor.

Oynadığı sinema ve diziler;

2014–2015 – Kaisi Yeh Yaariyan (Abhimanyu Thakkar)
2015–2016 – Tashan-E-Ishq (Yuvraj “Yuvi)
2016–2017 – Yeh Vaada Raha (Abeer Dharmadhikari)
2017–2018 – Naamkarann (Neil Khanna)
2018 – Laal Ishq (Arjun)
2018 – Ishqbaaz (Mohit)
2020 – Ek Bhram Sarvagun Sampanna (Kabir Mittal)

Cevap Yaz

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen adınızı buraya giriniz