Irmak Güneş

Irmak Güneş rol aldığı başarılı dizi projeleri ile adından söz ettiren çocuk oyuncular arasında yer almaktadır. Hakkında ise aslen nereli? boyu, kilosu kaç? kaç yaşında? gibi bir çok soru merak konusudur. Kısaca hayatı ve biyografi bilgileri.

2012 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Irmak Güneş, Layla Şirin Ajans bünyesinde oyunculuk çalışmalarını sürdürmektedir.

En son Star Tv ekranlarında yayınlanan Babil isimli dizinin oyuncu kadrosuna dahil olmuştur. Daha önce 2018 yılında Fox Tv ekranlarında yayınlanan Bizim Hikaye isimli dizide rol almış ve dizide Zeynep karakterini canlandırmıştır. Bizim Hikaye dizisinde toplam 17 bölüm oynamıştır. Babil dizisinde Halit Ergenç, Ozan Güven, Aslı Enver, Birce Akalay, Nur Fettahoğlu ve Mesut Akusta gibi usta oyuncular ile birlikte rol almıştır.

Göz ve saç rengi kahverengi olan Irmak Güneş’in maalesef baba tarafından aslen nereli olduğu ve boy, kilo gibi bilgilerine henüz ulaşılamamıştır. Resmi instagram hesabı’nı irmak_gunes2012 ismi ile kullanmaktadır, instagram hesabı annesi tarafından yönetilmektedir.

Cevap Yaz

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen adınızı buraya giriniz