Önder Keskin

Önder Keskin uzun senelerdir dizi, sinema ve tiyatro oyunları ile başarılı kariyerini sürdürmüştür. Hakkında ise hayranları tarafından genellikle kaç yaşında? aslen nereli? eğitimi, oynadığı sinema ve diziler gibi bir çok soru merak konusudur. Kısaca hayatı ve biyografi bilgileri.

1968 yılının Ağustos ayında dünyaya gelen Önder Keskin aslen Adana doğumludur. Burcu aslan, boyu 1.78 cm, kilosu ise 80.. Adana Büyükşehir Belediyesi Konservatuvar Tiyatro Bölümü’nden mezun olmuştur. Geçmişten günümüze bir çok sinema, dizi ve tiyatro oyununda yer almıştır. Oyunculuk çalışmalarını Tümay Özokur Film Reklam Ajansına bağlı olarak sürdürmektedir.

Çalışmalar yaptığı tiyatrolar. Adana Devlet Tiyatrosu, Çukurova Sanat Tiyatrosu, Altın Koza Tiyatrosu, Adana Gösteri Sanatları Merkezi, Tiyatro ÇETKO (Çevre ve Tüketici Koruma Derneği), Adana Büyükşehir Tiyatrosu, İstanbul Altınok Tiyatrosu, İstanbul Kartal Tiyatrosu, S&B Uygur Tiyatrosu, Tiyatro Pencere. Bir çok tiyatro oyununda hem sahne almış, hem de yönetmenlik görevini üstlenmiştir.

Önder Keskin oynadığı sinema ve diziler;

Asayiş Berkemal (Seslendirme)
Sinema Bir Mucizedir – Büyülü Fener
Arka Sokaklar
Tatlı Hayat (Sunucu Tarık Akar)
Sırlar Dünyası – Sır Kapısı
Kurşun Bilal
Kezban Yenge (Deli Ercep)
Küçük Kıyamet
Zerda (Seyfo)
Hayal ve Gerçek
Haziran Gecesi (Aşçı Davut)
Karagümrük Yanıyor (Sağır ve Dilsiz)
Kara İnci (Baba)
En Son Babalar Duyar (Aşçı)
Aşkın Mucizeleri (Otistik Çocuk)
Belalı Baldız (Otomobil Osman)
Çat Kapı
Açık Mutfak (Motorcu)

Adana Kanal A Tv görevleri;

Onların Dünyası (Yapımcı)
Doğrusu Ne? (Çocuk Programı)
Evvel Zaman İçinde (Çocuk Programı)
Programlardan Sorumlu Müdür

Adana Tempo Tv’de Bizim Ev (Kadın Kuşağı-Yapımcı-Sunucu) olarak görev yapmış ayrıca, Bukalemun Show ve Kel Sarmazsa Tel Sarar Show’da yer almıştır.

Kanaltürk’te Herşeyi Söylemek Mümkün adlı program’da (Röportaj ve Seslendirme), Kanal 7’de ise Şans Kapıdan Bakınca (Dublaj voice over). İklim SA reklam filminde (Sigma Klima reklamı Padişah Karakteri)

Radyo hayatı:

Adana Radyo Flash Fm
Flash Çocuk
Flashman Show
Raklam ve Program Seslendirmeleri yapmıştır.

Özel beceri ve yetenekleri; Drama ve Uygulamalı Tiyatro Eğitmenliği, Profesyonel Sunuculuk, Voleybol (lisanslı), Futbol (lisanslı), Basketbol, Masa Tenisi, Hentbol, Atletizm, Bisiklet ve Ehliyet (B)

Cevap Yaz

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen adınızı buraya giriniz