Cengiz Al

Cengiz Al yurt dışında oyunculuk kariyerini sürdürmektedir. Hakkında genellikle aslen nereli? boyu, kilosu kaç? evli mi? doğum yeri ve doğum tarihi gibi bir çok soru merak konusudur. Kısaca hayatı ve biyografi bilgileri.

1998 yılının Ekim ayında dünyaya gelen Cengiz Al Norveç doğumludur. Norveç’in Buskerud Şehri’nde bulunan Lier semtinde doğmuştur. Türk asıllı olan başarılı ismin maalesef aslen nereli olduğu bilgisine henüz ulaşılamamıştır. Sık sık Türkiye’yi ziyaret etmekte, bazı paylaştığı resimlere şehrim İstanbul yazıları yazdığı görülmektedir. Boyu 1.80 cm, kilosu 74, burcu ise terazi’dir. Kasım isminde bir erkek kardeşi vardır.

Norveç’de yetişmiş, St. Hallvard Videregående Skole lisesinde eğitim görmüştür. Oyunuculuk kariyerinde rol aldığı Skam isimli dizide canlandırdığı Yousef Acar karakteri ile tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır. Dizi Norveçli gençlik drama web dizisi olarak yayınlanmıştır. Dizide genç kızların sevgilisi yakışıklı oyuncu Herman Tommeraas ile birlikte rol almıştır.

Cengiz Al evli mi? sevgilisi kim?

Sosyal medya hesaplarını aktif bir şekilde kullanan yakışıklı oyuncunun mutlu bir birlikteliği mevcuttur. Cengiz Al sosyal medya dünyasının da yakından tanıdığı vlogger Maiken Blom ile birliktedir. Maiken Blom’un instagram takipçi sayısı 14,2bin.. Yakın dönemde bir bebek bekleyen çiftin evli olup olmadıkları bilinmemektedir, ancak birlikte yaşamaktadırlar.

Cengiz Al Ünlü ismin günümüz itibariyle resmi instagram hesabında ki takipçi sayısı 206bin civarındadır. Youtube video kanalında ise sevgilisi ile birlikte sık sık seyahat içeriğine ait videoları yayınlanmaktadır. Kanaldaki abone sayısı ise 6,19 B… Twitter hesabında ki takipçi sayısı ise 17,8 B civarındadır, ancak uzun süredir hesabından paylaşım yapmamıştır.

Cevap Yaz

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen adınızı buraya giriniz