Burak Dumanoğlu

Burak Dumanoğlu rol aldığı diziler ile tanınmıştır. Başarılı isim hakkında merak edilenler, kısaca kariyeri, oynadığı diziler, biyografi ve hayatı.

Burak Dumanoğlu Kimdir?

Burak Dumanoğlu oyuncu, tiyatrocu. Trust Menajerlik bünyesinde oyunculuk çalışmalarını sürdüren Dumanoğlu, Ankara Hacettepe Üniversitesi Konservatuvarı Tiyatro bölümü mezunudur.

Burak Dumanoğlu Oynadığı Diziler

Burak Dumanoğlu en son Annenin Sırrıdır Çocuk isimli dizi için kamera karşısına geçmiş ve Yunus karakterini canlandırmıştır. Dizi de ayrıca Gün Akıncı, Sacide Taşaner, Mine Kılıç, Ahmet Varlı, Olgun Toker, Engin Öztürk, İrem Helvacıoğlu ve Selin Yeninci gibi isimler de rol almıştır.

2018 senesinde, Mehmed: Bir Cihan Fatihi ve Vatanım Sensin isimli diziler rol alarak dizi oyunculuk dünyasına giriş yapmıştır. Ardından 1 sene sonra, 2019 yılında Payitaht Abdülhamid dizisinde rol almıştır. 2022 yılında ise, (Engin Öztürk) Sadun’un özel şoförü Yunus karakteri ile Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinde rol almıştır.

Resmi instagram hesabı kullanıcı ismi @burakdumanoglu_ ‘dur. İnstagram hesabından genellikle Puro içtiği resimleri dikkat çekiyor. Aslen nereli olduğu bilgisine ulaşamadığımız yakışıklı oyuncu instagram hesabı açıklamasında Puro’ya olan tutkusu sebebi ile esprili bir dille şu notu takipçileri ile paylaşmıştır. “Atalarımın Küba’dan göç ettiğine inanıyorum.”

Cevap Yaz

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen adınızı buraya giriniz