Muhammed Muğlu

Muhammed Muğlu hakkında oyunculuk kariyeri. Kısaca hayatı ve biyografi bilgileri.

Muhammed Muğlu Kimdir?

Muhammed Muğlu dizi, sinema oyuncusu ve tiyatrocu. Başakşehir Anadolu Lisesi’nden mezun olmuştur. 2015 senesinde, Volkan Özgümüş ve Ender Mıhlar tarafından yazılıp yönetilen, Sabri İle Medeni isimli uzun metraj sinema filminin ana cast kadrosunda, Nazif karakteri ile yer alarak sektöre adım atmıştır. Sektörün sanat filmleri kapsamında; Sonra (Faruk), Soluk (Aziz), Bir Varmış Bir Yokmuş (Salim), Geceleyin (Bedir) gibi kısa filmlerde rol almıştır.

9. Mood Ödül Töreninde Soluk filmi ile Gelecek Vaad Eden Erkek Oyuncu ödülüne layık görülen isim olmuştur. Özel tiyatro ekiplerinde uzun süre oyunculuk yapmıştır.

Yönetmen, Senarist Raşit Çelikezer’den Senaryo ve Senaryo’da kurgu eğitimi alan Muğlu, bir çok kamera önü oyunculuk ve medot oyunculuğu atölyelerine ve Workshoplara katılım sağlamıştır.

Kendisinin yönetmenliğini yaptığı ‘Mürekkep Lekesi’ adında bir kısa metraj belgesel filmi ve projesinin hazırlığı süren bir kısa filmi bulunmaktadır. Popüler bir YouTube kanalında tolgshow formatında sunuculuğunu yaptığı bir de programı var. Günümüzde de Trt Dijital için çekilen bir dizinin ana cast kadrosunda yer almaktadır.

Muhammed Muğlu Nereli?

Muhammed Muğlu aslen Bitlis, Tatvan’lıdır.

Muhammed Muğlu Boyu, Kaç Yaşında?

Muhammed Muğlu 21 yaşında ve 1.78 cm boyundadır. Doğum tarihi 15 Kasım 2002, burcu akrep, kilosu ise 78’dir.

Resmi instagram hesabı kullanıcı ismi @muhammedmuqlu ‘dur.

Cevap Yaz

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen adınızı buraya giriniz