Batuhan Sel

Batuhan Sel Aldatmak isimli dizi için kamera karşısına geçmiştir. Yakışıklı isim hakkında ekran severler tarafından merak edilen sorulara cevaplar. Kısaca oyunculuk kariyeri, hayatı ve biyografi bilgileri.

Batuhan Sel Hakkında

Batuhan Sel oyuncu ve model olarak çalışmalarını sürdürmektedir. Celal Bayar Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü’nden mezun olan ünlü isim ilk dizi oyunculuk deneyimini 2022 yılında rol aldığı Aldatmak isimli dizi ile gerçekleştirmiştir.

Batuhan Sel Boyu

Batuhan Sel 1.89 boyundadır.

Batuhan Sel Kaç Yaşında? Doğum Tarihi

Batuhan Sel 1 Haziran doğumlu, ikizler burcudur. Ancak kaç yaşında olduğu ve doğum yılı bilgisine henüz ulaşılamamıştır.

Linkedin profilinde de paylaştığı üzere, Orka Holding de görev yapmaktadır. Damat, Tween, D’S, Barcin Spor A.S ve Oppo gibi kurumsal markaların reklam yüzü, modeli olarak çalışmalar gerçekleştirmiştir.

En son rol aldığı Aldatmak isimli dizi de ayrıca Vahide Perçin, Ercan Kesal, Mustafa Uğurlu, Arda Atak, Feyza Sevil Güngör, Yusuf Çim, Cem Bender gibi isimler de rol almıştır.

Resmi instagram hesabı kullanıcı ismi @batuhansell ‘dir. Günümüz itibariyle instagram hesabında ki takipçi sayısı 10bin civarındadır.

Ayrıca linkedin profil sayfası ise Linkedin

Son olarak araştırmalarımıza göre İzmir’li ve sıkı bir Göztepe taraftarıdır.

Cevap Yaz

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen adınızı buraya giriniz