Haki Karakaya

Haki Karakaya Alef isimli dizi de Güneş karakteri için kamera karşısına geçmiştir. Yakışıklı oyuncu hakkında merak edilen soruların cevapları. Kısaca hayatı ve biyografi bilgileri.

Haki Karakaya Kimdir?

Haki Karakaya tiyatrocu ve oyuncu olarak yer aldığı başarılı projeler ile adından söz ettirmeye devam ediyor. 1996 yılında dünyaya gelen başarılı oyuncu doğma büyüme İstanbul’ludur.

Haki Karakaya Nereli?

Haki Karakaya doğma büyüme İstanbul, aslen ise Giresun’ludur. Günümüzde yaşantısını yine doğup büyüdüğü, İstanbul’da sürdürmektedir.

Haki Karakaya Kaç Yaşında?

Haki Karakaya 28 yaşındadır. Tam ismi Mustafa Haki, doğum tarihi 1 Mart 1996, burcu balık, göz rengi ise yeşil’dir.

Resmi instagram hesabı kullanıcı ismi @mustafahaki ‘nin günümüz itibariyle 5bin civarında takipçisi bulunuyor.
Haki Karakaya4
Eğitimleri:

Basad, GSM ve Semaver Kumpanya kurumlarında tiyatro eğitimi almıştır.

Ayrıca, atölye çalışmalarına katılmış ve çeşitli tiyatro oyunlarında görev yapmıştır. Tiyatral Sanatlar Akademisi Vakfı bünyesinde oyunculuk kariyerini sürdürmektedir. Oyunculuk çalışmalarını Ph7 entertainment oyunculuk ajansına bağlı olarak devam ettirmekte.

Tiyatro oyunları

Gelibolu’dan Mektuplar
Sürgün

Oynadığı Diziler:

BluTv ‘de yayınlanan Alef isimli dizi de Güneş karakterini canlandırmıştır. Dizi de ayrıca Ercan Kesal, Berkay Ateş, Müfit Kayacan, Hatice Aslan, Haldun Boysan, Osman Alkaş, Ece Dizdar, Rıza Akın, Emel Çölgeçen, Serdar Orçin, Murat Akkoyunlu, Muttalip Müjdeci ve Stefani Su Çağlar gibi oyuncular da yer almıştır.
Alef (Güneş)
Küçük Problemler

Sinema Filmleri:

Pilav Üstü Aşk (Dimitri)

Cevap Yaz

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen adınızı buraya giriniz