Gülnaz Terme

Yaşantısını ailesi ile birlikte İstanbul’da sürdüren Gülnaz Terme aslen Samsun’ludur. M.G Yapım Prodüksiyon ve Menajerlik’e bağlı olarak müzik çalışmalarını sürdürmektedir. İdris Yumak ile evlidir ve bu evliliğinden Ceren isminde bir kızı vardır.

1979 yılında dünyaya gelmiştir. Son dönemde katıldığı televizyon programlarında sesi ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır. Sesi ve farklı tarzı ile müzik severlerden tam not alan sanatçı cam kemik hastalığına sahiptir. Eşinin boyu 1.90 cm, kendisinin ise 1.30 cm’dir. Eşinin ilk evlilik teklifini boy farkı nedeni kabul etmemiştir. Ancak aşk boy tanımamış ve evlenmişlerdir. Bu evliliğinden Ceren isminde bir kızı vardır. Eşi de kendisi gibi müzik ile uğraşmaktadır.

Ülkemizde Kusurlu Kemik Oluşumu olarak bilinen “osteogenesis imperfecta” hastası olan sanatçı Gülnaz Terme bir röportaj’da 16 yaşına kadar ayaklarının hiç toprak görmediğini dile getirmiştir.

1 Yorum

  1. herkesin bir hikayesi var bi kaderi var yaşayacak ama işte Allah teala bir eksiltirse 2 artırır ne güzel bu hastalığa rağmen yuva kurabilmiştir maşallah,geçmişte ayşam vardı onu ararken buna rastladım sesi hoş tarzı hoş etkilendim yanık bir ses

Cevap Yaz

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen adınızı buraya giriniz