Avika Gor

0

Avika Gor İkimizin Yerine isimli dizide Anandi isimli karakteri canlandırmaktadır. kimdir? kaç yaşında? evli mi? oynadığı dizi ve sinema filmleri, kısaca hayatı ve biyografisi.

30 Haziran 1997 tarihinde Hindistan Mumbai’de dünyaya gelen Avika Gor Yengeç burcudur. Babasının ismi Chetna Gor, annesinin ise Sameer Gor’dur. Boyu 1.68 cm’dir. 2008 yılında ülkesi Hindistan’da Balika Vadhu isimli dizi ile büyük bir çıkış yakalamıştır. Günümüzde Türkiye’de Kanal 7 ekranlarında yayınlanan İkimizin Yerine olarak gösterime giren dizide Anandi karakterini canlandırmaktadır.

Hint asıllı oyuncunun ana dili Gujarati (Guceratça)’dir. Ülkesinde tanınmış 22 resmi dilden birisidir.

2008 – 2009 – 2010 ve 2014 yıllarında en iyi çocuk oyuncu ödüllerinin sahibi olmuştur. Hint Televizyon Akademisi ödüllerini 3 kez, kazanmış bir kez de Güney Hindistan Uluslararası Film Ödüllerinde ödül almıştır.

Morning Walk, Paathshala, Tezz, Uyyala Jampala, Lakshmi Raave Maa Intiki, Cinema Choopistha Mava, Thanu Nenu, Care of Footpath 2, Kill Them Young, Maanja, Ekkadihi Pothavu Chinnavada, Balika Vadhu, India’s Got Talent, Raajkumar Aaryyan, Sasural Simar Ka, Jhalak Dikhhla Jaa, Beintehaa gibi dizi, film ve programlarda yer almıştır.

Cevap Yaz

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen adınızı buraya giriniz