Gökhan Baran

Gökhan Baran Müzik dünyasının sevilen isimlerindendir. Hakkında ise hayranları tarafından bir çok sorunun cevabı merak ediliyor. Kısaca hayatı ve biyografi bilgileri.

Gökhan Baran Kimdir?

Gökhan Baran sanatçı, müzisyen. İlk müzikal faaliyetleri, 9 yaşında iken düğünlerde org çalarak başlayan başarılı isim, 17 yaşında ise bağlama çalmaya başlamıştır. Çocukluktan itibaren müziğe gönül vererek saz, söz ve melodiyle tanışan Baran, bir çok Müzik Stüdyolarda Single şarkılara bağlama ve org ile eşlik etmiştir.

Kürt dinleyiciler onu Halay Delilo Govend ve Halay Gırani ile tanımıştır. Severek dinlediği büyük Kürt üstadları örnek alarak müzikal faaliyetlerini ilerleten sanatçı, kendine özgü bir dil geliştirdi ve kendi yorumunuda katarak sanatını geliştirmiştir.

Kürt halkının duygu ve kültürünü çalışmalarına yansıtarak kendine has bir tarz yaratmıştır. 19 yıldan fazla bağlama ve Org ile ilgilenen Gökhan Baran, Düsseldorf Krefeld’de ikamet etmektedir.

Başarılı sanatçı halen müzikal yaşamına devam etmektedir

Gökhan Baran Nereli?

Gökhan Baran aslen Bitlis, Tatvan’da dünyaya gelmiştir.

Gökhan Baran Kaç Yaşında?

Gökhan Baran 26 yaşındadır, doğum tarihi 1996’dır.

Sanatçının şarkılarını tüm dijital platformlardan dinleyebilirsiniz. Resmi youtube video kanalı @@gokhanbaranmuzik resmi instagram hesabı ise @gokhanbaranmuzik.

Cevap Yaz

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen adınızı buraya giriniz