Melisa Duru Ünal

0

Melisa Duru Ünal Atv ekranlarında yayınlanan Ben Bu Cihana Sığmazam isimli diziye Mercan karakteri ile dahil olmuştur. Minik oyuncu hakkında merak edilenler. Kısaca hayatı ve biyografi bilgileri.

Melisa Duru Ünal Kimdir?

Melisa Duru Ünal henüz ilköğretim çağında eğitimi ile birlikte oyunculuğa devam etmektedir. Minik oyuncu Layla Şirin Oyunculuk Ajansına kayıtlı olarak çalışmalarını sürdürmektedir. Düş Bahçesi Okulları’nda okul öncesi eğitim almıştır.

Melisa Duru Ünal Kaç Yaşında?

Melisa Duru Ünal 7 yaşındadır. Doğum tarihi 2015.

Göz rengi mavi, saç rengi ise sarı’dır.

İlk kamera önü deneyimini reklam çalışmaları ile gerçekleştirmiştir. 2022 yılında Balparmak ve Türk Telekom reklam film çalışmalarında yer almıştır. 2020 yılında Show Tv ekranlarında yayınlanan Çocuktan Al Haberi isimli çocuk programına konuk olmuştur. Programın sunuculuğunu ise o dönemde Doğa Rutkay Kamal üstlenmiştir.
Melisa Duru Ünal
Oynadığı Diziler:

İlk dizi oyunculuk deneyimini Haluk Bilginer’in başrolünü üstlendiği Baba isimli dizi ile gerçekleştirmiştir. Ardından Atv ekranlarında Ben Bu Cihana Sığmazam isimli diziye Mercan karakteri ile dahil olmuştur. Dizi de ayrıca Tanıl Yöntem, Doruk Öztürk, Kıvılcım Ertanoğlu, Oktay Kaynarca, Ebru Özkan, Mina Derman, Eren Vurdem, Pelin Akil ve Işıl Yücesoy gibi isimler de rol almıştır.

Minik isim oyunculuğun yanı sıra modellik yapmakta ve sosyal medya içerikleri üretmektedir. Resmi instagram hesabı kullanıcı ismi @melisanin_dunyasi_ ‘dır. Ayrıca youtube video kanalıda bulunuyor ancak pek fazla ilgilenmediğini söyleyebiliriz.

2022 – Ben Bu Cihana Sığmazsam (Mercan)
2022 – Baba Dizisi

Cevap Yaz

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen adınızı buraya giriniz