KimNereli.net

Ayçe Abana

Ayçe Abana Kimdir?

İzmirli Ünlüler, Oyuncular

19 Haziran 2016

4.077 kez okundu

Ayçe Abana
Gerçek adı: Ayçe Abana
Doğum Tarihi: 1978 (40 yaşında)
Boy: 1.67
Kilo: 56

Ayçe Abana Kimdir? Nereli? Kısaca Biyografisi

Ayçe Abana İzmir Karşıyaka Gazi Lisesi mezuniyetinin ardından 9 Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi, Müzik Bilimleri Bölümü’nde başladığı üniversite eğitimine aynı fakültenin oyunculuk bölümü ile devam etmiş ve mezun olmuştur. İstanbul Devlet Tiyatrosu ve çeşitli reklam’larda yer alan Ayçe Abana İzmir doğumludur.



Ayçe Abana Filmografi;

2015 Günebakan – ATV
Canım Ailem 2008-9 Şehnaz
Binbir Gece 2008 (3. sezon) Beyza
Elveda Rumeli 2007-8 Sabahat
Hepsi1 2007 Banu hoca
Hokkabaz (film) 2006 Nuran Denizgünü
Selena 2006 Gülçin
İşte Benim (TV dizisi) 2006 Müdür Yard. Yeşim
Hayat Bilgisi 2004-6 Bahar Öğretmen
İki Arada (TV dizisi) 2002
Unutma Beni (TV dizisi) 2002 Nazlı


YORUMLAR

Henüz hiç yorum yapılmamış.

Ayçe Abana
Gerçek adı: Ayçe Abana
Doğum Tarihi: 1978 (40 yaşında)
Boy: 1.67
Kilo: 56
Popüler Kişiler Tümü
1.

Beren Saat

359.356 kez okundu

2.

Tarık Akan

283.133 kez okundu

3.

Mustafa Miraç Kaya

221.325 kez okundu

4.

Volkan Demirel

209.683 kez okundu

5.

Tarkan

204.660 kez okundu

6.

Emre Mor

186.761 kez okundu

7.

Ersay Üner

183.095 kez okundu

8.

Yusuf Aktaş

168.722 kez okundu

9.

Serdar Ortaç

167.495 kez okundu

10.

İrem Derici

163.166 kez okundu