
Umay Anadolu Kaboğlu hakkında merak edilen kaç yaşında? hangi dizilerde oynadı? gibi soruların cevapları. Kısaca oyunculuk hayatı ve biyografi bilgileri.
1994 yılının Ağustos ayında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Maalesef baba tarafından aslen nereli olduğu bilgisine ulaşılamamıştır.
Ekran severler tarafından Bugünün Saraylısı dizisinde canlandırdığı Melike karakteri ile tanınmıştır. Ayrıca 2015 yılında Fox Tv ekranlarında yayınlanan Ömrüm Sessiz Bir Çığlık ve ardından, Filinta dizilerinde de rol almıştır. Aynı sene Sen Benimsin dizisinde Defne karakterini canlandırmıştır.
Marmara Üniversitesi’nde eğitim hayatını sürdürmektedir. Boyu 1.62 cm, kilosu 50, burcu ise Aslan’dır.
15 Temmuz darbe gecesinde Twitter hesabından atmış olduğu Ezan’a küfür tweeti ile büyük tepki çekmiş ve mahkemeye sevk edilmiştir. Mahkemede hakkında 6 aydan 1 yıla kadar hapis cezası talep edilmiştir.
Normalde kimse ile isim olmaz.kimin neye inandigiyla neye taptigiylada ilgilenmem.banane beni ilgilendirmez der gecerim.zaten ilgilendirmemeside gerekir.san icin ise icimden gecenlerin milyonda birini bile buraya yazmis olsam eminimki vicdanim el vermeyecek ve bununla ayni dogrultuda farkli yonlerde dusundugum icin kendimi affetmeyecegim.bu zata insan diye hitap etmeliyim beyni oldugu icin ve hic haketmedigi halde.oldugun gibi gorun,gorundugun gibi ol.biz zaten ne cektiysek sirf bize benzeyip bizim gibi olmayanlardan cektik.neticede insandilar ancak bunlarin insanligina tukeresim geliyor ..eger bu haber dogruysa boyle bir hayati o ezanin sayesinde yasadigini ve bu zamana kadar oldugu gibi bundan sonraki hayatinida vatanini milletini cok seven dinine bagli insanlara borclu oldugunu anlayabilmeyi nasip etsin yaradan.ve bu soylemlerinin cezasini cektigini girmeyi nasip etsin bizlere……
önce allah sana hidayet versin eyerki hidayete gelmedin ozaman tezzamanda allah canını alır inş ozaman gerçeklerle yüzyüze kalacaksın birde ozaman o pis dilini uzat bakalım küstah seni.
İlk filinta dizisinde gördüm çok tatlı hanım kız diye sevmiştim ama şu an nefret doluyum rabbim islah etsin
Umay turkiye sinirlari icerisinde seni istemiyoruz terket bizim topraklarimizi . Bu topraklar ezan sesleriyle sehitlerimizin kaniyla bu gunlere kadar geldi sen kustahlik yaptin ama biz seni kibarba dovuyoruz bu topraklardan lutfen terket TURKİYE ‘mi
ALLAH SENİ ISLAH ETSİN.
burası müslüman bir ülke eğer ezan tahammülü yoksa bu müslüman ülkede seni zorla tutan yok defolup gidebilirsin gitmeye niyetin yoksa saygılı edepli olmayı bileceksin bilmiyorsan birileri çıkar sana nasıl konuşmanın gerektiğini saygıyı öğretir ama senin gibilere nedesen boş Allah ıslah etsin insan olmak bir Erdemdir insan olamamış san hayvan olma Şansın yok hayvandan daha aşalıktır onlar
Bu hanımefendi,gerçi pek hanım değilmiş başka şeyler yapabildiğine göre neyse.bir daha ekranlarda görmek istemiyoruz.bunun oynadığı dizi reklam vs her ne varsa protesto ediyoruz.hatta bunun haberini yapan veya her hangi bir görüntüsünü yayınlayan kanalıda protesto ediyor ve yok sayıyoruz.herkes ayağını denk alsın haddini bilsin.bunları yok saymak ve dışlamak gerekir.onun olduğunu hiç zannetmediğim inancına yada inançsızlığına saygı duymadığım için değil bu aşağılık bizlerin inancına dolayısı ile bize saygı duymadığı için bunu hak ediyor.
Ezan a Küfür Edecek Kadar Zavallı Bir O Kadar Basitsin Ama Senin Bu Lafını Musait Bi Yerine Sokacak Çok Cengaver Evlatlarımız Vardır Emin Ol
Senin gibi , ekmeğini yediği milletin değerlerine kufredenlerin allah belasını versin defolun gidin bu memleketten
“Ey iman edenler!Müşrikler ancak bir necis (pislik)tir.”(Tevbe:28) içindeki pisliğini ortaya çıkarmakla kendine yaptin, seni pis kafir, dilin kopsun da dinimize küfredemez olursun inşaallah!!!!!
Allah o guzelligi alinca akli basina gelir. Ezan dinlemek istemiyorsa Vatikan onu bekliyor. Devlet ve hukumet bir yasa cikartip boyle dinsizlerin aninda yakalanmasini saglamalidir, bu gibi tipler Cumhurbaskanimizn dedigi gibi yok edilecek ”viruslerdir”
ezana kurban ol
Ölüm O Kadar Güzel Birşeyki Öldüğünde Bütün Gerçekleri Görüyorsun Kendi Ellerimle Sana Göstermek İsterdim
bu tipleri dizilerde oynatan şerefsizler, meşhur edip bizlere sunan kimlerse onlarda aynısıdır. bu piçler kimlerdir tesbiti yapılmalıdır. bu şerefsizlerin bizlerin üzerinden para kazanması engellenmeli, bu tür düşüncede olanlar ayıklanmalıdır.
Allahin gazabi uzerine olsun. neden bu yaratigi ikna etmeye calisiyosunuzki, sanki 500 sene once yasiyoruz simdi bilgi cagi ogrenmeyen ahmaktir.
ve de 21 yasinda universite ogrencisi bir bokta ogrenmiyodur! bu ne yaa… bu universiteler gozden gecirilmesi lazim aksi halde ilimden bir haber boyleleri yetistirilememeye devam eder.
Allah senın ve ailenin belasını versın nıye aılenın peki? senın gıbı bir hayvana sahip çıkamadıkları eitemedikleri için
TRT böyle birini nasıl filintada oynattı? Ezandan rahatsız olan kıbrıs rum kesimine gidebilir Vatikana da. Fakat görecek ki çan sesleri çok daha ürkütücü ve bazı vakitler 45 dakika sürüyor,ezanı çok arar o zaman
o pis dilini ya düzelt yada defol git bu memleketten terbiye yoksunu
Aslında ben pek inanmıyorum böyle şeylere böyle söylemler kendi ayağına sıkmak gibi birşey bence bu arkadaşı kullanıyorlar yada
Bu arkadaşın bir beyin röntgenine girmesi lazım
Zira beyin önemli!!!
Kimse sizin dininize inanmak zorunda değil.
Senin belanı Allah vermiş zaten
Ezan dinleyenlerin sayedinde simdiki layik olmadigin yerdesin
Utanmaz sey seni
Gecmisine bak yerin dibine bat insa’Allah
umay kendini güzel bir şey sanıp havalara girmen aciz bir kul olduğunu bilmemen cahilliğindendir. yarın bir gün yüzünde ne güzellik kalır ne vücudun kalır. vurun kahbeye hesabı yapan biri değilimdir ama allah seni o dilinden etsin inşallah
Seni Allah kahretsin, bu ezanlara muhtac olasin, bil ki o ezanlar sayesinde bu insanlarin kalbi imanla dolup senin demokratik bi ulkede yasaman icin canlarini verdiler, sana hayvan bile demiyorum , hayvanlara hakaret olmasin diye, lanet olsun sana ve seni yetistirenlere…
BİR BAYAN OLARAK
BÖYLE Sİ BİR KÜFRÜ HANGİ AİLE TERBİYESİ İLE ETTİ ACABA???
EZANA BİLE BU ŞEKİLDE KÜFÜR EDİYORSA KENDİDE BU TÜR KÜFÜR DUYUNCA YARABBİ ŞÜKÜR DİYORDUR KESİN.
İŞTE BU ÜLKE BU PİSLİKLERİN YÜZÜNDEN KİRLENİYOR
Herşeyden önce bir bayan böyle bir kelimeyi nasıl ağzına alır. ama benim merakım bu kadının kutusu değilde bamyasımı varda bu işi becerecek. Yani bu kadın değilmi çok merak ettim aç bi göreyim. Ama kızım sen yandın şimdi seni dönme sanıpta ters yola girip başka tütlü şeyler yaparlarsa vah vah. Kısacası ağzına böyle kelimeler alan bir kişiye layık olduğu cevabı zaten halk veriyor. ama ben hala merak ediyorum bi göreyim gerçekten kutusumu var bamyasımı.
Sen bu güzelim TÜRKIYE MI geriet yoksa ben gelir seni ait oldugun yahudi topraklarina kendi ellerim le atarim pislik,…….