Can Aydın

Can Aydın hakkında merak edilen tüm soruların cevapları. Aslen nereli? eğitimi, çalışmaları, Kaç yaşında? Oyunculuk Kariyeri, Hayatı

20 Temmuz 1985 yılında Almanya’da dünyaya gelmiştir. Samsunlu ve Çerkes kökenli bir ailede doğan Can Aydın, Almanya’nın Berlin kentinde büyümüştür. Asıl adı Kamil Can Aydın’dır.

Erken yaşlarda sinema dünyasına ve filmleri büyük bir ilgi duymaya başlamıştır. Rocky ve Enter the Dragon gibi filmlerden çok etkilenmiş üzerinde kalıcı bir izlenim bırakmış bunun üzerine çeşitli dövüş sanatlarında eğitim almıştır. Ünlü dövüş oyuncuları ” Bruce Lee, Jean-Claude Van Damme, Jackie Chan’den de esinlenerek onları idol olarak görmüştür.

17 yaşında dublör olarak başladı oyunculuk hayatına. 4 yıla yakın tiyatroda oyunculuk yapmış ve sonra çeşitli yapımlarda oyuncu, dövüş koreografı ve eylem yönetmeni olarak yer almıştır. Jackie Chan dublör ekibi ile de “Kung Fu Yoga” da çalışmış ve başarısına başarı katmıştır.


Yönetmenliğini Jackie Chan’in üstlendiği “80 günde devri alem” filminde figüran olarak rol almıştır. Birçok yerli ve yabancı dizilerde oynayan oyuncu, 2017 yılında “Plan B ” isimli filmi ile seyircinin karşısına çıkmıştır. Unutulmaz dövüş sahnelerinin olduğu, çekimleri Berlin’de gerçekleşen aksiyon filminde başrolde oynamıştır. Ayrıca filmin aksiyon yönetmenliğini ve senaristlik görevini üstlenmiştir.

Oynadığı Filmler

Ajan 47 – 2015
Cloud Atlas (Bulut Atlası) – 2012
Açlık Oyunları: Alaycı Kus (Bölüm 2) – 2015
Kızıl Serçe – 2018

Cevap Yaz

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen adınızı buraya giriniz