İsmail Hacıoğlu Nereli?

İsmail Hacıoğlu Nereli?

Oyuncular

14 Haziran 2016

4.635 kez okundu

Gerçek adı: İsmail Hacıoğlu
Doğum Tarihi: 1985-11-30 (31 yaşında)
Boy: 1.86
Kilo: 70
Burç: Yay

İsmail Hacıoğlu aslen nereli ? İsmail Hacıoğlu kimdir ?

30 Kasım 1985 İstanbul Fatih doğumlu olan İsmail Hacıoğlu Ocak 2015’te evli olduğu Vildan Atasever ile evliliklerini bitirmişlerdir. Türk sinema ve dizi oyuncusu İsmail Hacıoğlu ilkokul 5. sınıfta iken piyeste oynayarak başladı ve Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümünde devam etti. 06 Şubat 2016 yılında İstanbul Sait Halim Paşa Yalısında Duygu Kaya ile evlenmiştir. İsmail Hacıoğlu aslen Bulgaristan’lıdır, babası eski Fenerbahçeli futbolcu Bulgar Mehmet lakaplı Mehmet Hacıoğlu’dur.

İsmail Hacıoğlu Filmografi;

2001 Bana Şans Dile – Çağlar
2003 Karşılaşma – Osman
2005 Anlat İstanbul – Fiko
2006 Sınav – Mert
2007 Kabadayı – Murat
2008 Hoşçakal Güzin – Serkan
2009 Vali – Sarp Uçar
2009 Gökten 3 Elma Düştü – Ali
2009 Başka Semtin Çocukları – Veysel
2009 Sonsuz -Volkan
2010 Çakal – Akın
2011 Sinyora Enrica ile İtalyan Olmak – Ekin
2013 Meryem – Murat
2015 Sonsuz Bir An – Volkan

DİĞER KİŞİLER

YORUMLAR

Henüz hiç yorum yapılmamış.

İsmail Hacıoğlu
Gerçek adı: İsmail Hacıoğlu
Doğum Tarihi: 1985-11-30 (31 yaşında)
Boy: 1.86
Kilo: 70
Burç: Yay

Müge Bayramoğlu

Cüneyt Arkın

Zehra Yılmaz

İnci Eviner

Tuğba Beyazoğlu

Caner Erkin

Popüler Kişiler Tümü
1.

Beren Saat

250.654 kez okundu

2.

Tarık Akan

184.996 kez okundu

3.

Emre Mor

147.160 kez okundu

4.

Volkan Demirel

118.533 kez okundu

5.

Mustafa Ceceli

114.867 kez okundu

6.

Ankaralı Namık

113.320 kez okundu

7.

Serdar Ortaç

103.132 kez okundu

8.

İrem Derici

93.334 kez okundu

9.

Turabi

86.425 kez okundu

10.

Tarkan

81.466 kez okundu

11.

Barış Manço

73.961 kez okundu

12.

Emre Sertkaya

71.573 kez okundu

13.

Barış Arduç

70.760 kez okundu

14.

Hakan Çalhanoğlu

65.855 kez okundu

15.

Gökhan Özoğuz

64.910 kez okundu