KimNereli.net

İsmail Hacıoğlu Nereli?

İsmail Hacıoğlu Nereli?

Oyuncular

14 Haziran 2016

5.485 kez okundu

Gerçek adı: İsmail Hacıoğlu
Doğum Tarihi: 30-11-1985 (31 yaşında)
Boy: 1.86
Kilo: 70
Burç: Yay

İsmail Hacıoğlu Kimdir? İsmail Hacıoğlu Nereli? Kaç Yaşında?

30 Kasım 1985 İstanbul Fatih doğumlu olan İsmail Hacıoğlu Ocak 2015’te evli olduğu Vildan Atasever ile evliliklerini bitirmişlerdir. Türk sinema ve dizi oyuncusu İsmail Hacıoğlu ilkokul 5. sınıfta iken piyeste oynayarak başladı ve Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümünde devam etti. 06 Şubat 2016 yılında İstanbul Sait Halim Paşa Yalısında Duygu Kaya ile evlenmiştir. İsmail Hacıoğlu aslen Bulgaristan’lıdır, babası eski Fenerbahçeli futbolcu Bulgar Mehmet lakaplı Mehmet Hacıoğlu’dur.

İsmail Hacıoğlu Filmografi;

2001 Bana Şans Dile – Çağlar
2003 Karşılaşma – Osman
2005 Anlat İstanbul – Fiko
2006 Sınav – Mert
2007 Kabadayı – Murat
2008 Hoşçakal Güzin – Serkan
2009 Vali – Sarp Uçar
2009 Gökten 3 Elma Düştü – Ali
2009 Başka Semtin Çocukları – Veysel
2009 Sonsuz -Volkan
2010 Çakal – Akın
2011 Sinyora Enrica ile İtalyan Olmak – Ekin
2013 Meryem – Murat
2015 Sonsuz Bir An – Volkan

DİĞER KİŞİLER

YORUMLAR

Henüz hiç yorum yapılmamış.

İsmail Hacıoğlu
Gerçek adı: İsmail Hacıoğlu
Doğum Tarihi: 30-11-1985 (31 yaşında)
Boy: 1.86
Kilo: 70
Burç: Yay

Tuncay Kaynak

Nil İpek

Can Nergis

Leyla Göksun

Muhammed Furkan Dursun

Taylan Güner

Popüler Kişiler Tümü
1.

Beren Saat

269.162 kez okundu

2.

Tarık Akan

191.921 kez okundu

3.

Emre Mor

156.550 kez okundu

4.

Volkan Demirel

140.842 kez okundu

5.

Mustafa Ceceli

123.669 kez okundu

6.

Ankaralı Namık

121.936 kez okundu

7.

Serdar Ortaç

117.217 kez okundu

8.

İrem Derici

113.047 kez okundu

9.

Tarkan

102.009 kez okundu

10.

Turabi

94.406 kez okundu

11.

Barış Manço

91.072 kez okundu

12.

Hakan Çalhanoğlu

88.790 kez okundu

13.

Barış Arduç

79.703 kez okundu

14.

Gökhan Doğanay

74.955 kez okundu

15.

Emre Sertkaya

74.552 kez okundu