İsmail Hacıoğlu Nereli

İsmail Hacıoğlu Nereli

Oyuncular

14 Haziran 2016

4.028 kez okundu

İsmail Hacıoğlu Nereli
Gerçek adı: İsmail Hacıoğlu
Doğum Tarihi: 1985-11-30 (31 yaşında)
Boy: 1.86
Kilo: 70
Burç: Yay

İsmail Hacıoğlu aslen nereli ? İsmail Hacıoğlu kimdir ?

30 Kasım 1985 İstanbul Fatih doğumlu olan İsmail Hacıoğlu Ocak 2015’te evli olduğu Vildan Atasever ile evliliklerini bitirmişlerdir. Türk sinema ve dizi oyuncusu İsmail Hacıoğlu ilkokul 5. sınıfta iken piyeste oynayarak başladı ve Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümünde devam etti. 06 Şubat 2016 yılında İstanbul Sait Halim Paşa Yalısında Duygu Kaya ile evlenmiştir. İsmail Hacıoğlu aslen Bulgaristan’lıdır, babası eski Fenerbahçeli futbolcu Bulgar Mehmet lakaplı Mehmet Hacıoğlu’dur.

İsmail Hacıoğlu Filmografi;

2001 Bana Şans Dile – Çağlar
2003 Karşılaşma – Osman
2005 Anlat İstanbul – Fiko
2006 Sınav – Mert
2007 Kabadayı – Murat
2008 Hoşçakal Güzin – Serkan
2009 Vali – Sarp Uçar
2009 Gökten 3 Elma Düştü – Ali
2009 Başka Semtin Çocukları – Veysel
2009 Sonsuz -Volkan
2010 Çakal – Akın
2011 Sinyora Enrica ile İtalyan Olmak – Ekin
2013 Meryem – Murat
2015 Sonsuz Bir An – Volkan

DİĞER KİŞİLER

YORUMLAR

Henüz hiç yorum yapılmamış.

İsmail Hacıoğlu Nereli
Gerçek adı: İsmail Hacıoğlu
Doğum Tarihi: 1985-11-30 (31 yaşında)
Boy: 1.86
Kilo: 70
Burç: Yay

Bahar Akça Nereli

Dilara Mücaviroğlu Nereli

Doğu Perinçek Nereli

Bülent Eczacıbaşı Nereli

Cengiz Tangör Nereli

Tolgay Arslan Nereli

Popüler Kişiler Tümü
1.

Beren Saat Nereli

226.245 kez okundu

2.

Tarık Akan Nereli

170.577 kez okundu

3.

Emre Mor Nereli

138.234 kez okundu

4.

Ankaralı Namık Nereli

107.038 kez okundu

5.

Mustafa Ceceli Nereli

101.750 kez okundu

6.

Volkan Demirel Nereli

95.253 kez okundu

7.

Serdar Ortaç Nereli

80.138 kez okundu

8.

İrem Derici Nereli

78.674 kez okundu

9.

Turabi Nereli

76.207 kez okundu

10.

Emre Sertkaya Nereli

68.132 kez okundu

11.

Tarkan Nereli

62.457 kez okundu

12.

Barış Arduç Nereli

61.203 kez okundu

13.

Çağla Irmak Nereli

59.764 kez okundu

14.

Hakan Çalhanoğlu Nereli

58.303 kez okundu

15.

Gökhan Özoğuz Nereli

56.431 kez okundu