KimNereli.net

Hakkı Ergök Kimdir?

Hakkı Ergök Kimdir?

Kastamonulu Ünlüler, Oyuncular

19 Haziran 2016

3.997 kez okundu

Hakkı Ergök
Gerçek adı: Hakkı Ergök
Doğum Tarihi: 18/08/1960 (58 yaşında)
Burç: Aslan

Hakkı Ergök Kimdir? Nereli? Kaç Yaşında?

İlköğretim ve Ortaöğretim eğitim hayatını Taşra okulunda tamamlayan Hakkı Ergök Liseyi ise Ankara Yenimahalle Mustafa Kemal Lisesinde başlayıp Çankaya Lisesinde tamamlamıştır. Daha sonra 1978 yılında AİTİA Bankacılık ve Sigortacılık Yüksek okuluna girmiş lisans eğitimini Sigortacılık bölümünde tamamlamıştır. Hakkı Ergök tiyatro serüvenine Akademi yıllarında başlamıştır. 2015 yılında Atv ekranlarında yayınlanan Günebakan adlı dizide rol alan oyuncu Kastamonu Daday’lıdır.



Hakkı Ergök Filmografi:

2015 Günebakan – Atv dizisi
2010 Küçük Sırlar
2007 – Mahşer
2006 – Geniş Zamanlar : Erol
2005 – Şöhret : Cihan Tuna
2004 – Haziran Gecesi : Semih
2003 – Kurtlar Vadisi : Savcı
2002 – Üzgünüm Leyla
2001 – Akşam Güneşi : Neyir
1998 – Ayşecik
1987 – Yalnız Efe


YORUMLAR

Henüz hiç yorum yapılmamış.

Hakkı Ergök
Gerçek adı: Hakkı Ergök
Doğum Tarihi: 18/08/1960 (58 yaşında)
Burç: Aslan
Popüler Kişiler Tümü
1.

Beren Saat

304.883 kez okundu

2.

Tarık Akan

214.309 kez okundu

3.

Emre Mor

169.044 kez okundu

4.

Volkan Demirel

166.719 kez okundu

5.

Tarkan

152.397 kez okundu

6.

Ersay Üner

147.757 kez okundu

7.

Serdar Ortaç

140.389 kez okundu

8.

İrem Derici

135.586 kez okundu

9.

Mustafa Ceceli

135.507 kez okundu

10.

Namık Uğurlu

134.872 kez okundu

İllere Göre Ünlüler