KimNereli.net

Hakkı Ergök Nereli?

Hakkı Ergök Nereli?

Kastamonulu Ünlüler, Oyuncular

19 Haziran 2016

3.576 kez okundu

Hakkı Ergök
Gerçek adı: Hakkı Ergök
Doğum Tarihi: 18-08-1960 (57 yaşında)
Burç: Aslan

Hakkı Ergök Kimdir? Hakkı Ergök Nereli? Kaç Yaşında?

İlköğretim ve Ortaöğretim eğitim hayatını Taşra okulunda tamamlayan Hakkı Ergök Liseyi ise Ankara Yenimahalle Mustafa Kemal Lisesinde başlayıp Çankaya Lisesinde tamamlamıştır. Daha sonra 1978 yılında AİTİA Bankacılık ve Sigortacılık Yüksek okuluna girmiş lisans eğitimini Sigortacılık bölümünde tamamlamıştır. Hakkı Ergök tiyatro serüvenine Akademi yıllarında başlamıştır. 2015 yılında Atv ekranlarında yayınlanan Günebakan adlı dizide rol alan oyuncu Kastamonu Daday’lıdır.

Hakkı Ergök Filmografi:

2015 Günebakan – Atv dizisi
2010 Küçük Sırlar
2007 – Mahşer
2006 – Geniş Zamanlar : Erol
2005 – Şöhret : Cihan Tuna
2004 – Haziran Gecesi : Semih
2003 – Kurtlar Vadisi : Savcı
2002 – Üzgünüm Leyla
2001 – Akşam Güneşi : Neyir
1998 – Ayşecik
1987 – Yalnız Efe

YORUMLAR

Henüz hiç yorum yapılmamış.

Hakkı Ergök
Gerçek adı: Hakkı Ergök
Doğum Tarihi: 18-08-1960 (57 yaşında)
Burç: Aslan

Özgür Babacan

Tülin Özen

Şeyma Korkmaz

Yener Gürsoy

Gün Akıncı

Gafur Uzuner

Popüler Kişiler Tümü
1.

Beren Saat

274.111 kez okundu

2.

Tarık Akan

194.164 kez okundu

3.

Emre Mor

159.035 kez okundu

4.

Volkan Demirel

143.908 kez okundu

5.

Mustafa Ceceli

125.363 kez okundu

6.

Ankaralı Namık

123.672 kez okundu

7.

Serdar Ortaç

120.379 kez okundu

8.

İrem Derici

117.281 kez okundu

9.

Tarkan

107.656 kez okundu

10.

Barış Manço

96.428 kez okundu

11.

Turabi

95.771 kez okundu

12.

Hakan Çalhanoğlu

90.829 kez okundu

13.

Gökhan Doğanay

83.991 kez okundu

14.

Barış Arduç

82.444 kez okundu

15.

Uygar Doğanay

79.438 kez okundu