Hakkı Ergök Nereli?

Hakkı Ergök Nereli?

Kastamonulu Ünlüler, Oyuncular

19 Haziran 2016

2.936 kez okundu

Hakkı Ergök
Gerçek adı: Hakkı Ergök
Doğum Tarihi: 1960-08-18 (56 yaşında)
Burç: Aslan

Hakkı Ergök aslen nereli ? Hakkı Ergök kimdir ?

İlköğretim ve Ortaöğretim eğitim hayatını Taşra okulunda tamamlayan Hakkı Ergök Liseyi ise Ankara Yenimahalle Mustafa Kemal Lisesinde başlayıp Çankaya Lisesinde tamamlamıştır. Daha sonra 1978 yılında AİTİA Bankacılık ve Sigortacılık Yüksek okuluna girmiş lisans eğitimini Sigortacılık bölümünde tamamlamıştır. Hakkı Ergök tiyatro serüvenine Akademi yıllarında başlamıştır. 2015 yılında Atv ekranlarında yayınlanan Günebakan adlı dizide rol alan oyuncu Kastamonu Daday’lıdır.

Hakkı Ergök Filmografi:

2015 Günebakan – Atv dizisi
2010 Küçük Sırlar
2007 – Mahşer
2006 – Geniş Zamanlar : Erol
2005 – Şöhret : Cihan Tuna
2004 – Haziran Gecesi : Semih
2003 – Kurtlar Vadisi : Savcı
2002 – Üzgünüm Leyla
2001 – Akşam Güneşi : Neyir
1998 – Ayşecik
1987 – Yalnız Efe

DİĞER KİŞİLER

YORUMLAR

Henüz hiç yorum yapılmamış.

Hakkı Ergök
Gerçek adı: Hakkı Ergök
Doğum Tarihi: 1960-08-18 (56 yaşında)
Burç: Aslan

Özgür Özel

Ömer Yusuf Nergiz

Tansu Taşanlar

Levent Dörter

Altay

Emre Yanık

Popüler Kişiler Tümü
1.

Beren Saat

250.904 kez okundu

2.

Tarık Akan

185.087 kez okundu

3.

Emre Mor

147.268 kez okundu

4.

Volkan Demirel

119.113 kez okundu

5.

Mustafa Ceceli

114.984 kez okundu

6.

Ankaralı Namık

113.430 kez okundu

7.

Serdar Ortaç

103.324 kez okundu

8.

İrem Derici

93.541 kez okundu

9.

Turabi

86.560 kez okundu

10.

Tarkan

81.730 kez okundu

11.

Barış Manço

74.219 kez okundu

12.

Emre Sertkaya

71.612 kez okundu

13.

Barış Arduç

70.847 kez okundu

14.

Hakan Çalhanoğlu

65.953 kez okundu

15.

Gökhan Özoğuz

64.961 kez okundu