KimNereli.net

Hakkı Ergök Nereli?

Hakkı Ergök Nereli?

Kastamonulu Ünlüler, Oyuncular

19 Haziran 2016

3.067 kez okundu

Hakkı Ergök
Gerçek adı: Hakkı Ergök
Doğum Tarihi: 18-08-1960 (56 yaşında)
Burç: Aslan

Hakkı Ergök Kimdir? Hakkı Ergök Nereli? Kaç Yaşında?

İlköğretim ve Ortaöğretim eğitim hayatını Taşra okulunda tamamlayan Hakkı Ergök Liseyi ise Ankara Yenimahalle Mustafa Kemal Lisesinde başlayıp Çankaya Lisesinde tamamlamıştır. Daha sonra 1978 yılında AİTİA Bankacılık ve Sigortacılık Yüksek okuluna girmiş lisans eğitimini Sigortacılık bölümünde tamamlamıştır. Hakkı Ergök tiyatro serüvenine Akademi yıllarında başlamıştır. 2015 yılında Atv ekranlarında yayınlanan Günebakan adlı dizide rol alan oyuncu Kastamonu Daday’lıdır.

Hakkı Ergök Filmografi:

2015 Günebakan – Atv dizisi
2010 Küçük Sırlar
2007 – Mahşer
2006 – Geniş Zamanlar : Erol
2005 – Şöhret : Cihan Tuna
2004 – Haziran Gecesi : Semih
2003 – Kurtlar Vadisi : Savcı
2002 – Üzgünüm Leyla
2001 – Akşam Güneşi : Neyir
1998 – Ayşecik
1987 – Yalnız Efe

DİĞER KİŞİLER

YORUMLAR

Henüz hiç yorum yapılmamış.

Hakkı Ergök
Gerçek adı: Hakkı Ergök
Doğum Tarihi: 18-08-1960 (56 yaşında)
Burç: Aslan

Ayşenur Çınar

Batuhan Uçar

Ecem Simge Yurdatapan

Ufuk Ceylan

İrfan Yıldızcan

Petek Dinçöz

Popüler Kişiler Tümü
1.

Beren Saat

257.201 kez okundu

2.

Tarık Akan

187.368 kez okundu

3.

Emre Mor

150.399 kez okundu

4.

Volkan Demirel

129.325 kez okundu

5.

Mustafa Ceceli

118.792 kez okundu

6.

Ankaralı Namık

116.566 kez okundu

7.

Serdar Ortaç

107.675 kez okundu

8.

İrem Derici

99.026 kez okundu

9.

Turabi

90.047 kez okundu

10.

Tarkan

86.533 kez okundu

11.

Barış Manço

80.309 kez okundu

12.

Hakan Çalhanoğlu

78.283 kez okundu

13.

Barış Arduç

73.584 kez okundu

14.

Emre Sertkaya

72.615 kez okundu

15.

Gökhan Özoğuz

66.214 kez okundu