Furkan Kızılay Nereli

Furkan Kızılay Nereli

Mardinli Ünlüler, Oyuncular

1 Ocak 2017

4.982 kez okundu

Furkan Kızılay Nereli
Gerçek adı: Furkan Kızılay
Doğum Tarihi: 1990-11-30 (26 yaşında)
Boy: 1.71
Kilo: 75
Burç: Yay

Furkan Kızılay aslen nereli ? Furkan Kızılay kimdir ?

Furkan Kızılay ekran severlerin Çocuklar Duymasın adlı dizide çocuk karakter Havuç olarak oyunculuk kariyerine adım atmıştır. Dizi, sinema filmlerinin yanı sıra reklamlarda da rol alan Furkan Kızılay 2009 senesinde Aşksın Sen adlı bir albüm çıkarmıştır. Kadir Has Üniversitesi Sistem Mühendisliği Bölümünde eğitim hayatını sürdüren Furkan Kızılay 1990 senesinde İstanbul‘da dünyaya gelmiş, aslen Mardin‘lidir. Yakın dönemde Survivor 2017 yarışmasında yer alacağı iddiaları gündeme gelmiştir.

Furkan Kızılay Filmografisi;

Çocuklar Duymasın (2002-2005)
Emret Komutanım Şah Mat (2007)
Çocuklar Duymasın (2010-2012-2013)

Furkan Kızılay’ın çıkarmış olduğu albümler;

Aşksın Sen (2009)
Her şey Senle (2010)
Karamel Kokun (2011)
Ecem (2014)
Vura Vura (2014)

DİĞER KİŞİLER

YORUMLAR

Henüz hiç yorum yapılmamış.

Furkan Kızılay Nereli
Gerçek adı: Furkan Kızılay
Doğum Tarihi: 1990-11-30 (26 yaşında)
Boy: 1.71
Kilo: 75
Burç: Yay

Kenan Bal Nereli

Alperen Pak Nereli

Colin Kazım Nereli

Nesrin Cavadzade Nereli

Ali Yörenç Nereli

Mabel Matiz Nereli

Popüler Kişiler Tümü
1.

Beren Saat Nereli

235.367 kez okundu

2.

Tarık Akan Nereli

175.751 kez okundu

3.

Emre Mor Nereli

140.538 kez okundu

4.

Ankaralı Namık Nereli

108.735 kez okundu

5.

Mustafa Ceceli Nereli

106.586 kez okundu

6.

Volkan Demirel Nereli

101.975 kez okundu

7.

Serdar Ortaç Nereli

89.421 kez okundu

8.

İrem Derici Nereli

82.927 kez okundu

9.

Turabi Nereli

78.525 kez okundu

10.

Tarkan Nereli

71.718 kez okundu

11.

Emre Sertkaya Nereli

69.491 kez okundu

12.

Barış Arduç Nereli

64.935 kez okundu

13.

Çağla Irmak Nereli

61.143 kez okundu

14.

Gökhan Özoğuz Nereli

60.865 kez okundu

15.

Hakan Çalhanoğlu Nereli

60.183 kez okundu