KimNereli.net

Furkan Kızılay Nereli?

Furkan Kızılay Nereli?

Mardinli Ünlüler, Oyuncular

28 Şubat 2017

28.019 kez okundu

Furkan Kızılay
Gerçek adı: Furkan Kızılay
Doğum Tarihi: 30-11-1990 (26 yaşında)
Boy: 1.71
Kilo: 75
Burç: Yay

Furkan Kızılay Kimdir? Furkan Kızılay Nereli? Kaç Yaşında?

Furkan Kızılay ekran severlerin Çocuklar Duymasın adlı dizide çocuk karakter Havuç olarak oyunculuk kariyerine adım atmıştır. Dizi, sinema filmlerinin yanı sıra reklamlarda da rol alan Furkan Kızılay 2009 senesinde Aşksın Sen adlı bir albüm çıkarmıştır. Kadir Has Üniversitesi Sistem Mühendisliği Bölümünde eğitim hayatını sürdüren Furkan Kızılay 1990 senesinde İstanbul’da dünyaya gelmiş, aslen Mardin’lidir. 2017 yılında Survivor 2017 yarışmasında yer alan Furkan Kızılay yarışmadaki performansı ile taraflı tarafsız herkesin büyük beğenisini kazanmayı başarmıştır. Yarışmanın favorileri arasında gösterilmektedir.

Furkan Kızılay Filmografisi;

Çocuklar Duymasın (2002-2005)
Emret Komutanım Şah Mat (2007)
Çocuklar Duymasın (2010-2012-2013)

Furkan Kızılay’ın çıkarmış olduğu albümler;

Aşksın Sen (2009)
Her şey Senle (2010)
Karamel Kokun (2011)
Ecem (2014)
Vura Vura (2014)

YORUMLAR

Henüz hiç yorum yapılmamış.

Furkan Kızılay
Gerçek adı: Furkan Kızılay
Doğum Tarihi: 30-11-1990 (26 yaşında)
Boy: 1.71
Kilo: 75
Burç: Yay

Tufan Çiğdem

Berkay Hardal

Orhan Miroğlu

Turgut Tunçalp​

Yağmur Ünal

İclal Aydın

Popüler Kişiler Tümü
1.

Beren Saat

269.579 kez okundu

2.

Tarık Akan

192.124 kez okundu

3.

Emre Mor

156.738 kez okundu

4.

Volkan Demirel

141.169 kez okundu

5.

Mustafa Ceceli

123.839 kez okundu

6.

Ankaralı Namık

122.116 kez okundu

7.

Serdar Ortaç

117.477 kez okundu

8.

İrem Derici

113.639 kez okundu

9.

Tarkan

102.426 kez okundu

10.

Turabi

94.543 kez okundu

11.

Barış Manço

91.443 kez okundu

12.

Hakan Çalhanoğlu

89.006 kez okundu

13.

Barış Arduç

79.889 kez okundu

14.

Gökhan Doğanay

75.533 kez okundu

15.

Emre Sertkaya

74.629 kez okundu