Furkan Kızılay

Furkan Kızılay

Mardinli Ünlüler, Oyuncular

28 Şubat 2017

21.976 kez okundu

Furkan Kızılay
Gerçek adı: Furkan Kızılay
Doğum Tarihi: 1990-11-30 (26 yaşında)
Boy: 1.71
Kilo: 75
Burç: Yay

Furkan Kızılay aslen nereli ? Furkan Kızılay kimdir ?

Furkan Kızılay ekran severlerin Çocuklar Duymasın adlı dizide çocuk karakter Havuç olarak oyunculuk kariyerine adım atmıştır. Dizi, sinema filmlerinin yanı sıra reklamlarda da rol alan Furkan Kızılay 2009 senesinde Aşksın Sen adlı bir albüm çıkarmıştır. Kadir Has Üniversitesi Sistem Mühendisliği Bölümünde eğitim hayatını sürdüren Furkan Kızılay 1990 senesinde İstanbul‘da dünyaya gelmiş, aslen Mardin‘lidir. 2017 yılında Survivor 2017 yarışmasında yer alan Furkan Kızılay yarışmadaki performansı ile taraflı tarafsız herkesin büyük beğenisini kazanmayı başarmıştır. Yarışmanın favorileri arasında gösterilmektedir.

Furkan Kızılay Filmografisi;

Çocuklar Duymasın (2002-2005)
Emret Komutanım Şah Mat (2007)
Çocuklar Duymasın (2010-2012-2013)

Furkan Kızılay’ın çıkarmış olduğu albümler;

Aşksın Sen (2009)
Her şey Senle (2010)
Karamel Kokun (2011)
Ecem (2014)
Vura Vura (2014)

DİĞER KİŞİLER

YORUMLAR

Henüz hiç yorum yapılmamış.

Furkan Kızılay
Gerçek adı: Furkan Kızılay
Doğum Tarihi: 1990-11-30 (26 yaşında)
Boy: 1.71
Kilo: 75
Burç: Yay

Gonca Vuslateri Nereli

Kenan Karaman Nereli

Nilüfer Bereket Nereli

Ece Gürsel Nereli

Toprak Sağlam Nereli

Doyeb Han Nereli

Popüler Kişiler Tümü
1.

Beren Saat Nereli

247.952 kez okundu

2.

Tarık Akan Nereli

183.459 kez okundu

3.

Emre Mor Nereli

145.380 kez okundu

4.

Volkan Demirel Nereli

115.522 kez okundu

5.

Mustafa Ceceli Nereli

113.406 kez okundu

6.

Ankaralı Namık Nereli

112.296 kez okundu

7.

Serdar Ortaç Nereli

100.763 kez okundu

8.

İrem Derici Nereli

90.945 kez okundu

9.

Turabi Nereli

85.026 kez okundu

10.

Tarkan Nereli

79.348 kez okundu

11.

Emre Sertkaya Nereli

71.152 kez okundu

12.

Barış Manço Nereli

70.863 kez okundu

13.

Barış Arduç Nereli

69.615 kez okundu

14.

Hakan Çalhanoğlu Nereli

65.014 kez okundu

15.

Gökhan Özoğuz Nereli

64.316 kez okundu