KimNereli.net

Furkan Kızılay Nereli?

Furkan Kızılay Nereli?

Mardinli Ünlüler, Oyuncular

28 Şubat 2017

29.645 kez okundu

Furkan Kızılay
Gerçek adı: Furkan Kızılay
Doğum Tarihi: 30/11/1990 (27 yaşında)
Boy: 1.71
Kilo: 75
Burç: Yay
Meslek: Yarışmacı

Furkan Kızılay Kimdir? Furkan Kızılay Nereli? Kaç Yaşında?

Furkan Kızılay ekran severlerin Çocuklar Duymasın adlı dizide çocuk karakter Havuç olarak oyunculuk kariyerine adım atmıştır. Dizi, sinema filmlerinin yanı sıra reklamlarda da rol alan Furkan Kızılay 2009 senesinde Aşksın Sen adlı bir albüm çıkarmıştır. Kadir Has Üniversitesi Sistem Mühendisliği Bölümünde eğitim hayatını sürdüren Furkan Kızılay 1990 senesinde İstanbul’da dünyaya gelmiş, aslen Mardin’lidir. 2017 yılında Survivor 2017 yarışmasında yer alan Furkan Kızılay yarışmadaki performansı ile taraflı tarafsız herkesin büyük beğenisini kazanmayı başarmıştır. Yarışmanın favorileri arasında gösterilmektedir.

Furkan Kızılay Filmografisi;

Çocuklar Duymasın (2002-2005)
Emret Komutanım Şah Mat (2007)
Çocuklar Duymasın (2010-2012-2013)

Furkan Kızılay’ın çıkarmış olduğu albümler;

Aşksın Sen (2009)
Her şey Senle (2010)
Karamel Kokun (2011)
Ecem (2014)
Vura Vura (2014)

YORUMLAR

Henüz hiç yorum yapılmamış.

Furkan Kızılay
Gerçek adı: Furkan Kızılay
Doğum Tarihi: 30/11/1990 (27 yaşında)
Boy: 1.71
Kilo: 75
Burç: Yay
Meslek: Yarışmacı
Popüler Kişiler Tümü
1.

Beren Saat

280.642 kez okundu

2.

Tarık Akan

198.845 kez okundu

3.

Emre Mor

161.095 kez okundu

4.

Volkan Demirel

147.767 kez okundu

5.

Mustafa Ceceli

127.293 kez okundu

6.

Ankaralı Namık

125.813 kez okundu

7.

Serdar Ortaç

125.313 kez okundu

8.

İrem Derici

120.558 kez okundu

9.

Tarkan

114.210 kez okundu

10.

Barış Manço

102.040 kez okundu

İllere Göre Ünlüler