KimNereli.net

Furkan Kızılay Nereli?

Furkan Kızılay Nereli?

Mardinli Ünlüler, Oyuncular

28 Şubat 2017

26.401 kez okundu

Furkan Kızılay
Gerçek adı: Furkan Kızılay
Doğum Tarihi: 30-11-1990 (26 yaşında)
Boy: 1.71
Kilo: 75
Burç: Yay

Furkan Kızılay Kimdir? Furkan Kızılay Nereli? Kaç Yaşında?

Furkan Kızılay ekran severlerin Çocuklar Duymasın adlı dizide çocuk karakter Havuç olarak oyunculuk kariyerine adım atmıştır. Dizi, sinema filmlerinin yanı sıra reklamlarda da rol alan Furkan Kızılay 2009 senesinde Aşksın Sen adlı bir albüm çıkarmıştır. Kadir Has Üniversitesi Sistem Mühendisliği Bölümünde eğitim hayatını sürdüren Furkan Kızılay 1990 senesinde İstanbul’da dünyaya gelmiş, aslen Mardin’lidir. 2017 yılında Survivor 2017 yarışmasında yer alan Furkan Kızılay yarışmadaki performansı ile taraflı tarafsız herkesin büyük beğenisini kazanmayı başarmıştır. Yarışmanın favorileri arasında gösterilmektedir.

Furkan Kızılay Filmografisi;

Çocuklar Duymasın (2002-2005)
Emret Komutanım Şah Mat (2007)
Çocuklar Duymasın (2010-2012-2013)

Furkan Kızılay’ın çıkarmış olduğu albümler;

Aşksın Sen (2009)
Her şey Senle (2010)
Karamel Kokun (2011)
Ecem (2014)
Vura Vura (2014)

DİĞER KİŞİLER

YORUMLAR

Henüz hiç yorum yapılmamış.

Furkan Kızılay
Gerçek adı: Furkan Kızılay
Doğum Tarihi: 30-11-1990 (26 yaşında)
Boy: 1.71
Kilo: 75
Burç: Yay

Esengül

Yusuf Akgün

Hasan Doğan

Aycan Demirci

Arif Erkin

Emre Kınay

Popüler Kişiler Tümü
1.

Beren Saat

262.081 kez okundu

2.

Tarık Akan

188.924 kez okundu

3.

Emre Mor

152.387 kez okundu

4.

Volkan Demirel

133.102 kez okundu

5.

Mustafa Ceceli

120.880 kez okundu

6.

Ankaralı Namık

118.510 kez okundu

7.

Serdar Ortaç

111.710 kez okundu

8.

İrem Derici

106.449 kez okundu

9.

Tarkan

93.583 kez okundu

10.

Turabi

91.889 kez okundu

11.

Barış Manço

84.407 kez okundu

12.

Hakan Çalhanoğlu

83.081 kez okundu

13.

Barış Arduç

75.606 kez okundu

14.

Emre Sertkaya

73.272 kez okundu

15.

Gökhan Özoğuz

66.910 kez okundu