Furkan Kızılay Nereli

Furkan Kızılay Nereli

Mardinli Ünlüler, Oyuncular

1 Ocak 2017

16.345 kez okundu

Furkan Kızılay Nereli
Gerçek adı: Furkan Kızılay
Doğum Tarihi: 1990-11-30 (26 yaşında)
Boy: 1.71
Kilo: 75
Burç: Yay

Furkan Kızılay aslen nereli ? Furkan Kızılay kimdir ?

Furkan Kızılay ekran severlerin Çocuklar Duymasın adlı dizide çocuk karakter Havuç olarak oyunculuk kariyerine adım atmıştır. Dizi, sinema filmlerinin yanı sıra reklamlarda da rol alan Furkan Kızılay 2009 senesinde Aşksın Sen adlı bir albüm çıkarmıştır. Kadir Has Üniversitesi Sistem Mühendisliği Bölümünde eğitim hayatını sürdüren Furkan Kızılay 1990 senesinde İstanbul‘da dünyaya gelmiş, aslen Mardin‘lidir. Yakın dönemde Survivor 2017 yarışmasında yer alacağı iddiaları gündeme gelmiştir.

Furkan Kızılay Filmografisi;

Çocuklar Duymasın (2002-2005)
Emret Komutanım Şah Mat (2007)
Çocuklar Duymasın (2010-2012-2013)

Furkan Kızılay’ın çıkarmış olduğu albümler;

Aşksın Sen (2009)
Her şey Senle (2010)
Karamel Kokun (2011)
Ecem (2014)
Vura Vura (2014)

DİĞER KİŞİLER

YORUMLAR

Henüz hiç yorum yapılmamış.

Furkan Kızılay Nereli
Gerçek adı: Furkan Kızılay
Doğum Tarihi: 1990-11-30 (26 yaşında)
Boy: 1.71
Kilo: 75
Burç: Yay

Tülay Bursa Nereli

Burak Sevinç Nereli

Beste Kökdemir Nereli

Aslıhan Gürbüz Nereli

Cevdet Bağca Nereli

Deniz Pulaş Nereli

Popüler Kişiler Tümü
1.

Beren Saat Nereli

243.492 kez okundu

2.

Tarık Akan Nereli

181.058 kez okundu

3.

Emre Mor Nereli

142.683 kez okundu

4.

Volkan Demirel Nereli

111.744 kez okundu

5.

Mustafa Ceceli Nereli

111.130 kez okundu

6.

Ankaralı Namık Nereli

110.795 kez okundu

7.

Serdar Ortaç Nereli

97.238 kez okundu

8.

İrem Derici Nereli

87.497 kez okundu

9.

Turabi Nereli

82.558 kez okundu

10.

Tarkan Nereli

76.113 kez okundu

11.

Emre Sertkaya Nereli

70.456 kez okundu

12.

Barış Arduç Nereli

68.160 kez okundu

13.

Barış Manço Nereli

65.473 kez okundu

14.

Hakan Çalhanoğlu Nereli

63.452 kez okundu

15.

Gökhan Özoğuz Nereli

63.060 kez okundu