Ceren Soylu Nereli

Ceren Soylu Nereli

Oyuncular

30 Nisan 2016

1.189 kez okundu

Ceren Soylu Nereli
Gerçek adı: Nigar Ceren Soylu
Doğum Tarihi: 1970-03-21 (46 yaşında)
Boy: 1.75
Kilo: 70
Burç: Kova

Ceren Soylu aslen nereli ? Ceren Soylu kimdir ?

Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Müzikal Ve Operet Bölümü eğitimi alan Ceren Soylu Pis Yedili dizisinde canlandırdığı Oya karakteri ile ekran severlerin karşısına geçmiş ve bir çok dizide rol almıştır. 1979 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Atv ekranlarının yeni dizisi Günebakan’da oyunculuk yaşantısını sürdürmektedir. İlk oyunculuk deneyimini Şehnaz Tango dizisi ile gerçekleştirmiştir.

Ceren Soylu Filmografi;

Pis Yedili (dizi) (2012) – Oya
Koyu Kırmızı 2012
Sıkı Dostlar (2009)
Osmanlı Cumhuriyeti (2008)
Hayattan Korkma – Sacayağı (2007)
Gönül Ferman Dinlemiyor (2010)
Süper Babaanne (2008)
Hayat Bilgisi (2003 Ürperi Şahiner (2003/2006)
Kısa Devre (2002)
Vasiyet (2001)
Şehnaz Tango (1994)

DİĞER KİŞİLER

YORUMLAR

Henüz hiç yorum yapılmamış.

Ceren Soylu Nereli
Gerçek adı: Nigar Ceren Soylu
Doğum Tarihi: 1970-03-21 (46 yaşında)
Boy: 1.75
Kilo: 70
Burç: Kova

İrem Sak Nereli

Cenk Ertan Nereli

Erol Alpsoykan Nereli

Burcu Esmersoy Nereli

Murat Atik Nereli

Barış Adal Nereli

Popüler Kişiler Tümü
1.

Beren Saat Nereli

243.954 kez okundu

2.

Tarık Akan Nereli

181.306 kez okundu

3.

Emre Mor Nereli

142.800 kez okundu

4.

Volkan Demirel Nereli

112.121 kez okundu

5.

Mustafa Ceceli Nereli

111.384 kez okundu

6.

Ankaralı Namık Nereli

110.955 kez okundu

7.

Serdar Ortaç Nereli

97.584 kez okundu

8.

İrem Derici Nereli

87.888 kez okundu

9.

Turabi Nereli

82.810 kez okundu

10.

Tarkan Nereli

76.449 kez okundu

11.

Emre Sertkaya Nereli

70.504 kez okundu

12.

Barış Arduç Nereli

68.324 kez okundu

13.

Barış Manço Nereli

66.332 kez okundu

14.

Hakan Çalhanoğlu Nereli

63.565 kez okundu

15.

Gökhan Özoğuz Nereli

63.165 kez okundu