KimNereli.net

Ceren Soylu Nereli?

Ceren Soylu Nereli?

Oyuncular

30 Nisan 2016

1.501 kez okundu

Ceren Soylu
Gerçek adı: Nigar Ceren Soylu
Doğum Tarihi: 21-03-1970 (47 yaşında)
Boy: 1.75
Kilo: 70
Burç: Kova

Ceren Soylu Kimdir? Ceren Soylu Nereli? Kaç Yaşında?

Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Müzikal Ve Operet Bölümü eğitimi alan Ceren Soylu Pis Yedili dizisinde canlandırdığı Oya karakteri ile ekran severlerin karşısına geçmiş ve bir çok dizide rol almıştır. 1979 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Atv ekranlarının yeni dizisi Günebakan’da oyunculuk yaşantısını sürdürmektedir. İlk oyunculuk deneyimini Şehnaz Tango dizisi ile gerçekleştirmiştir.

Ceren Soylu Filmografi;

Pis Yedili (dizi) (2012) – Oya
Koyu Kırmızı 2012
Sıkı Dostlar (2009)
Osmanlı Cumhuriyeti (2008)
Hayattan Korkma – Sacayağı (2007)
Gönül Ferman Dinlemiyor (2010)
Süper Babaanne (2008)
Hayat Bilgisi (2003 Ürperi Şahiner (2003/2006)
Kısa Devre (2002)
Vasiyet (2001)
Şehnaz Tango (1994)

DİĞER KİŞİLER

YORUMLAR

Henüz hiç yorum yapılmamış.

Ceren Soylu
Gerçek adı: Nigar Ceren Soylu
Doğum Tarihi: 21-03-1970 (47 yaşında)
Boy: 1.75
Kilo: 70
Burç: Kova

Murat Yılmazyıldırım

Mehmet Ekici

Mehmet Acet

Selin Söğütlügil

Mert Asker

Deniz Ayaz

Popüler Kişiler Tümü
1.

Beren Saat

265.450 kez okundu

2.

Tarık Akan

190.126 kez okundu

3.

Emre Mor

153.940 kez okundu

4.

Volkan Demirel

136.598 kez okundu

5.

Mustafa Ceceli

122.308 kez okundu

6.

Ankaralı Namık

120.214 kez okundu

7.

Serdar Ortaç

114.638 kez okundu

8.

İrem Derici

109.649 kez okundu

9.

Tarkan

97.956 kez okundu

10.

Turabi

93.094 kez okundu

11.

Barış Manço

87.534 kez okundu

12.

Hakan Çalhanoğlu

86.253 kez okundu

13.

Barış Arduç

77.590 kez okundu

14.

Emre Sertkaya

73.841 kez okundu

15.

Gökhan Doğanay

70.133 kez okundu