KimNereli.net

Ceren Soylu Nereli?

Ceren Soylu Nereli?

Oyuncular

30 Nisan 2016

1.377 kez okundu

Ceren Soylu
Gerçek adı: Nigar Ceren Soylu
Doğum Tarihi: 21-03-1970 (47 yaşında)
Boy: 1.75
Kilo: 70
Burç: Kova

Ceren Soylu Kimdir? Ceren Soylu Nereli? Kaç Yaşında?

Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Müzikal Ve Operet Bölümü eğitimi alan Ceren Soylu Pis Yedili dizisinde canlandırdığı Oya karakteri ile ekran severlerin karşısına geçmiş ve bir çok dizide rol almıştır. 1979 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Atv ekranlarının yeni dizisi Günebakan’da oyunculuk yaşantısını sürdürmektedir. İlk oyunculuk deneyimini Şehnaz Tango dizisi ile gerçekleştirmiştir.

Ceren Soylu Filmografi;

Pis Yedili (dizi) (2012) – Oya
Koyu Kırmızı 2012
Sıkı Dostlar (2009)
Osmanlı Cumhuriyeti (2008)
Hayattan Korkma – Sacayağı (2007)
Gönül Ferman Dinlemiyor (2010)
Süper Babaanne (2008)
Hayat Bilgisi (2003 Ürperi Şahiner (2003/2006)
Kısa Devre (2002)
Vasiyet (2001)
Şehnaz Tango (1994)

DİĞER KİŞİLER

YORUMLAR

Henüz hiç yorum yapılmamış.

Ceren Soylu
Gerçek adı: Nigar Ceren Soylu
Doğum Tarihi: 21-03-1970 (47 yaşında)
Boy: 1.75
Kilo: 70
Burç: Kova

Kaya Akkaya

Ümit Sayın

Binali Yıldırım

Ömer Samed Kurtulmuş

Mahmut Hekimoğlu

Ayşegül Çaylı

Popüler Kişiler Tümü
1.

Beren Saat

257.428 kez okundu

2.

Tarık Akan

187.426 kez okundu

3.

Emre Mor

150.483 kez okundu

4.

Volkan Demirel

129.529 kez okundu

5.

Mustafa Ceceli

118.894 kez okundu

6.

Ankaralı Namık

116.644 kez okundu

7.

Serdar Ortaç

107.830 kez okundu

8.

İrem Derici

99.209 kez okundu

9.

Turabi

90.334 kez okundu

10.

Tarkan

86.811 kez okundu

11.

Barış Manço

80.449 kez okundu

12.

Hakan Çalhanoğlu

78.405 kez okundu

13.

Barış Arduç

73.652 kez okundu

14.

Emre Sertkaya

72.642 kez okundu

15.

Gökhan Özoğuz

66.247 kez okundu