KimNereli.net

Ceren Soylu Nereli?

Ceren Soylu Nereli?

Oyuncular

30 Nisan 2016

1.693 kez okundu

Ceren Soylu
Gerçek adı: Nigar Ceren Soylu
Doğum Tarihi: 21/03/1970 (47 yaşında)
Boy: 1.75
Kilo: 70
Burç: Kova

Ceren Soylu Kimdir? Ceren Soylu Nereli? Kaç Yaşında?

Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Müzikal Ve Operet Bölümü eğitimi alan Ceren Soylu Pis Yedili dizisinde canlandırdığı Oya karakteri ile ekran severlerin karşısına geçmiş ve bir çok dizide rol almıştır. 1979 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Atv ekranlarının yeni dizisi Günebakan’da oyunculuk yaşantısını sürdürmektedir. İlk oyunculuk deneyimini Şehnaz Tango dizisi ile gerçekleştirmiştir.

Ceren Soylu Filmografi;

Pis Yedili (dizi) (2012) – Oya
Koyu Kırmızı 2012
Sıkı Dostlar (2009)
Osmanlı Cumhuriyeti (2008)
Hayattan Korkma – Sacayağı (2007)
Gönül Ferman Dinlemiyor (2010)
Süper Babaanne (2008)
Hayat Bilgisi (2003 Ürperi Şahiner (2003/2006)
Kısa Devre (2002)
Vasiyet (2001)
Şehnaz Tango (1994)

YORUMLAR

Henüz hiç yorum yapılmamış.

Ceren Soylu
Gerçek adı: Nigar Ceren Soylu
Doğum Tarihi: 21/03/1970 (47 yaşında)
Boy: 1.75
Kilo: 70
Burç: Koç
Popüler Kişiler Tümü
1.

Beren Saat

280.432 kez okundu

2.

Tarık Akan

198.666 kez okundu

3.

Emre Mor

161.002 kez okundu

4.

Volkan Demirel

147.594 kez okundu

5.

Mustafa Ceceli

127.215 kez okundu

6.

Ankaralı Namık

125.728 kez okundu

7.

Serdar Ortaç

125.188 kez okundu

8.

İrem Derici

120.444 kez okundu

9.

Tarkan

113.987 kez okundu

10.

Barış Manço

101.809 kez okundu

İllere Göre Ünlüler