Ceren Soylu Nereli

Ceren Soylu Nereli

Oyuncular

30 Nisan 2016

1.021 kez okundu

Ceren Soylu Nereli
Gerçek adı: Nigar Ceren Soylu
Doğum Tarihi: 1970-03-21 (46 yaşında)
Boy: 1.75
Kilo: 70
Burç: Kova

Ceren Soylu aslen nereli ? Ceren Soylu kimdir ?

Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Müzikal Ve Operet Bölümü eğitimi alan Ceren Soylu Pis Yedili dizisinde canlandırdığı Oya karakteri ile ekran severlerin karşısına geçmiş ve bir çok dizide rol almıştır. 1979 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Atv ekranlarının yeni dizisi Günebakan’da oyunculuk yaşantısını sürdürmektedir. İlk oyunculuk deneyimini Şehnaz Tango dizisi ile gerçekleştirmiştir.

Ceren Soylu Filmografi;

Pis Yedili (dizi) (2012) – Oya
Koyu Kırmızı 2012
Sıkı Dostlar (2009)
Osmanlı Cumhuriyeti (2008)
Hayattan Korkma – Sacayağı (2007)
Gönül Ferman Dinlemiyor (2010)
Süper Babaanne (2008)
Hayat Bilgisi (2003 Ürperi Şahiner (2003/2006)
Kısa Devre (2002)
Vasiyet (2001)
Şehnaz Tango (1994)

DİĞER KİŞİLER

YORUMLAR

Henüz hiç yorum yapılmamış.

Ceren Soylu Nereli
Gerçek adı: Nigar Ceren Soylu
Doğum Tarihi: 1970-03-21 (46 yaşında)
Boy: 1.75
Kilo: 70
Burç: Kova

Ekin Olcayto Nereli

Meral Zeren Nereli

Ceren Reis Nereli

Atınç Nukan Nereli

Chloe Loughnan Nereli

Nihal Işıksaçan Nereli

Popüler Kişiler Tümü
1.

Beren Saat Nereli

225.210 kez okundu

2.

Tarık Akan Nereli

169.816 kez okundu

3.

Emre Mor Nereli

137.835 kez okundu

4.

Ankaralı Namık Nereli

106.745 kez okundu

5.

Mustafa Ceceli Nereli

100.142 kez okundu

6.

Volkan Demirel Nereli

93.561 kez okundu

7.

Serdar Ortaç Nereli

79.397 kez okundu

8.

İrem Derici Nereli

78.040 kez okundu

9.

Turabi Nereli

75.814 kez okundu

10.

Emre Sertkaya Nereli

67.892 kez okundu

11.

Tarkan Nereli

61.819 kez okundu

12.

Barış Arduç Nereli

60.261 kez okundu

13.

Çağla Irmak Nereli

59.592 kez okundu

14.

Hakan Çalhanoğlu Nereli

57.979 kez okundu

15.

Gökhan Özoğuz Nereli

55.880 kez okundu