Ceren Soylu Nereli?

Ceren Soylu Nereli?

Oyuncular

30 Nisan 2016

1.289 kez okundu

Ceren Soylu
Gerçek adı: Nigar Ceren Soylu
Doğum Tarihi: 1970-03-21 (47 yaşında)
Boy: 1.75
Kilo: 70
Burç: Kova

Ceren Soylu aslen nereli ? Ceren Soylu kimdir ?

Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Müzikal Ve Operet Bölümü eğitimi alan Ceren Soylu Pis Yedili dizisinde canlandırdığı Oya karakteri ile ekran severlerin karşısına geçmiş ve bir çok dizide rol almıştır. 1979 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Atv ekranlarının yeni dizisi Günebakan’da oyunculuk yaşantısını sürdürmektedir. İlk oyunculuk deneyimini Şehnaz Tango dizisi ile gerçekleştirmiştir.

Ceren Soylu Filmografi;

Pis Yedili (dizi) (2012) – Oya
Koyu Kırmızı 2012
Sıkı Dostlar (2009)
Osmanlı Cumhuriyeti (2008)
Hayattan Korkma – Sacayağı (2007)
Gönül Ferman Dinlemiyor (2010)
Süper Babaanne (2008)
Hayat Bilgisi (2003 Ürperi Şahiner (2003/2006)
Kısa Devre (2002)
Vasiyet (2001)
Şehnaz Tango (1994)

DİĞER KİŞİLER

YORUMLAR

Henüz hiç yorum yapılmamış.

Ceren Soylu
Gerçek adı: Nigar Ceren Soylu
Doğum Tarihi: 1970-03-21 (47 yaşında)
Boy: 1.75
Kilo: 70
Burç: Kova

Seda Öztürk

Sait Genay

Sare Davutoğlu

Tuğçe Karaoğlan

Cengiz Bozkurt

Ayşe Nur Bahçekapılı

Popüler Kişiler Tümü
1.

Beren Saat

251.079 kez okundu

2.

Tarık Akan

185.135 kez okundu

3.

Emre Mor

147.329 kez okundu

4.

Volkan Demirel

119.361 kez okundu

5.

Mustafa Ceceli

115.065 kez okundu

6.

Ankaralı Namık

113.481 kez okundu

7.

Serdar Ortaç

103.419 kez okundu

8.

İrem Derici

93.651 kez okundu

9.

Turabi

86.624 kez okundu

10.

Tarkan

81.844 kez okundu

11.

Barış Manço

74.366 kez okundu

12.

Emre Sertkaya

71.633 kez okundu

13.

Barış Arduç

70.893 kez okundu

14.

Hakan Çalhanoğlu

65.996 kez okundu

15.

Gökhan Özoğuz

64.979 kez okundu