KimNereli.net

Ayçe Abana Kimdir?

Ayçe Abana Kimdir?

İzmirli Ünlüler, Oyuncular

19 Haziran 2016

3.747 kez okundu

Ayçe Abana
Gerçek adı: Ayçe Abana
Doğum Tarihi: 1978 (40 yaşında)
Boy: 1.67
Kilo: 56

Ayçe Abana Kimdir? Nereli? Kaç Yaşında?

Ayçe Abana İzmir Karşıyaka Gazi Lisesi mezuniyetinin ardından 9 Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi, Müzik Bilimleri Bölümü’nde başladığı üniversite eğitimine aynı fakültenin oyunculuk bölümü ile devam etmiş ve mezun olmuştur. İstanbul Devlet Tiyatrosu ve çeşitli reklam’larda yer alan Ayçe Abana İzmir doğumludur.



Ayçe Abana Filmografi;

2015 Günebakan – ATV
Canım Ailem 2008-9 Şehnaz
Binbir Gece 2008 (3. sezon) Beyza
Elveda Rumeli 2007-8 Sabahat
Hepsi1 2007 Banu hoca
Hokkabaz (film) 2006 Nuran Denizgünü
Selena 2006 Gülçin
İşte Benim (TV dizisi) 2006 Müdür Yard. Yeşim
Hayat Bilgisi 2004-6 Bahar Öğretmen
İki Arada (TV dizisi) 2002
Unutma Beni (TV dizisi) 2002 Nazlı


YORUMLAR

Henüz hiç yorum yapılmamış.

Ayçe Abana
Gerçek adı: Ayçe Abana
Doğum Tarihi: 1978 (40 yaşında)
Boy: 1.67
Kilo: 56
Popüler Kişiler Tümü
1.

Beren Saat

339.101 kez okundu

2.

Tarık Akan

268.712 kez okundu

3.

Volkan Demirel

200.043 kez okundu

4.

Tarkan

188.099 kez okundu

5.

Emre Mor

180.924 kez okundu

6.

Ersay Üner

177.003 kez okundu

7.

Serdar Ortaç

157.811 kez okundu

8.

İrem Derici

153.646 kez okundu

9.

Mustafa Ceceli

149.374 kez okundu

10.

Namık Uğurlu

145.706 kez okundu

İllere Göre Ünlüler