KimNereli.net

Ayçe Abana Kimdir?

Ayçe Abana Kimdir?

İzmirli Ünlüler, Oyuncular

19 Haziran 2016

3.385 kez okundu

Ayçe Abana
Gerçek adı: Ayçe Abana
Doğum Tarihi: 1978 (40 yaşında)
Boy: 1.67
Kilo: 56

Ayçe Abana Kimdir? Nereli? Kaç Yaşında?

Ayçe Abana İzmir Karşıyaka Gazi Lisesi mezuniyetinin ardından 9 Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi, Müzik Bilimleri Bölümü’nde başladığı üniversite eğitimine aynı fakültenin oyunculuk bölümü ile devam etmiş ve mezun olmuştur. İstanbul Devlet Tiyatrosu ve çeşitli reklam’larda yer alan Ayçe Abana İzmir doğumludur.



Ayçe Abana Filmografi;

2015 Günebakan – ATV
Canım Ailem 2008-9 Şehnaz
Binbir Gece 2008 (3. sezon) Beyza
Elveda Rumeli 2007-8 Sabahat
Hepsi1 2007 Banu hoca
Hokkabaz (film) 2006 Nuran Denizgünü
Selena 2006 Gülçin
İşte Benim (TV dizisi) 2006 Müdür Yard. Yeşim
Hayat Bilgisi 2004-6 Bahar Öğretmen
İki Arada (TV dizisi) 2002
Unutma Beni (TV dizisi) 2002 Nazlı


YORUMLAR

Henüz hiç yorum yapılmamış.

Ayçe Abana
Gerçek adı: Ayçe Abana
Doğum Tarihi: 1978 (40 yaşında)
Boy: 1.67
Kilo: 56
Popüler Kişiler Tümü
1.

Beren Saat

306.857 kez okundu

2.

Tarık Akan

215.326 kez okundu

3.

Emre Mor

169.637 kez okundu

4.

Volkan Demirel

168.067 kez okundu

5.

Tarkan

154.618 kez okundu

6.

Ersay Üner

149.230 kez okundu

7.

Serdar Ortaç

141.477 kez okundu

8.

İrem Derici

136.599 kez okundu

9.

Mustafa Ceceli

136.171 kez okundu

10.

Namık Uğurlu

135.379 kez okundu

İllere Göre Ünlüler